Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa -työnohjauksellinen ryhmä työhyvinvoinnin lisäämiseksi

Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa -työnohjauksellinen ryhmä työhyvinvoinnin lisäämiseksi

Ryhmä on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Työnohjauksellisessa prosessissa syvennetään kuviin kätkeytyviä, elämälle merkityksellisiä asioita tunnesanojen kautta ja lisätään näin voimavaroja ja resilienssiä työssä ja arjessa jaksamiseen. Ryhmä toteutetaan etänä.

Ei tällä hetkellä aloittavia ryhmiä.

Kulje kuvien ja sanojen avulla kohti arvostavaa vuorovaikutusta ja tutustu kuvan voimaannuttaviin elementteihin itse kuvia tuottaen ja niihin kätkeytyviä tunteita sanoittaen ekspressiivisen taideterapiaprosessin avulla. Videbla® -menetelmä toimii voimaannuttavana ajatusten ja tunteiden tulkinnan välineenä ja tarjoaa monipuolisia työkaluja oman ajattelun jäsentämiseen, itseilmaisun ja itsetuntemuksen lisääntymiseen sekä tunteiden avaamiseen ja tulkitsemiseen kuvantamisen ja kielentämisen menetelmiä hyödyntäen.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat

Anna hetki aikaa itsellesi ja löydä uinuvat voimavarasi ryhmässämme.

Katso myös omaan hyvinvointiin keskittyvä Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa-ryhmä tästä >>

Osallistujan palaute

”Tämä prosessi on ollut matka itseen. Omakohtainen työskentely ja asioiden prosessointi on ollut tärkeää.”

Ryhmän ohjaajat

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä

Maarika Piispanen KT, erityisluokanopettaja ja Merja Meriläinen, FT, KM ovat tunneviestinnän asiantuntijoita ja kurssilla käytettävän Videbla® sanallistava kuva-menetelmän kehittäjiä ja menetelmäkouluttajia. He ovat myös ratkaisukeskeisiä valmentajia/ terapeutteja ja ekspressiiviseen taideterapiatyöskentelyyn erikoistuneita integratiivisia skeematerapeutteja ja positiivisen psykologian asiantuntijoita.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ei tällä hetkellä aloittavia ryhmiä, kysy lisätietoja toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Tapaamiset toteutetaan Zoom-verkkoympäristössä, jota on helppo käyttää ilman erityistä tietoteknistä osaamista. Osallistuja tarvitsee vain laitteen, jossa on toimiva verkkoyhteys, mikrofoni ja webkamera. Tietokone, tabletti  tai puhelin käy hyvin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessan.

Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaa aika Soita