Omin sanoin – Kirjallisuusterapeuttinen ryhmä verkossa alkaen 31.3.2021

Omin sanoin – Kirjallisuusterapeuttinen ryhmä verkossa alkaen 31.3.2021

Huom! Maaliskuussa aloittava ryhmä on täynnä. Voit tiedustella seuraavista aloittavista ryhmistä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Ilmoitamme, kun seuraavan ryhmän ajankohta on tiedossa.

Aiempaa kirjoittamiskokemusta ei tarvita: avoin mieli, kynä ja paperia riittää. Työskentelyä viritellään runoilla ja muilla valmiilla teksteillä sekä kuvilla, musiikilla ja mielikuvamatkoilla. Tekstejä ja muita aineistoja käsitellään niiden herättämien tunteiden ja ajatusten pohjalta omin sanoin kirjoittamalla ja keskustelemalla.  Tavoitteena ryhmässä on ennen kaikkea voimavarojen löytäminen sekä ilon ja toiveikkuuden synnyttäminen.

Keskustelu toisten ryhmäläisten kanssa tarjoaa mahdollisuuden peilata omia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia toisten vastaaviin, mikä voi synnyttää uusia oivalluksia ja näköaloja itselle. Keskustelu ja jakaminen on olennainen osa kirjallisuusterapeuttista ryhmää, mutta pakkoa ei ole. Sinä valitset.

Ryhmä sopii sinulle, joka haluat

  • vahvistaa yhteyttä itseesi,
  • lähestyä kirjoittamalla ja lukemalla omia arvoja ja itselle tärkeitä asioita,
  • käsitellä elettyä elämää sekä suhdetta itseen ja ympäröivään maailmaan,
  • oppia uusia tapoja ajatella ja käsitellä tunteita,
  • saada uusia oivalluksia ja ideoita tämän ehkä raskaan tai ainakin erikoisen vuoden jälkeen.

Tavoitteena ryhmässä on ennen kaikkea voimavarojen löytäminen sekä ilon ja toiveikkuuden synnyttäminen.

Kokoonnumme liveyhteyden välityksellä 31.3. alkaen viitenä keskiviikkoiltana klo 17-19, kahden viikon välein. Kokoontumisillat ovat 31.3., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.

Tapaamiset toteutetaan Zoom-verkkoympäristössä, jota on helppo käyttää ilman erityistä tietoteknistä osaamista. Osallistuja tarvitsee vain laitteen, jossa on toimiva verkkoyhteys, mikrofoni ja webkamera. Tietokone tai tabletti käy hyvin.

Kirjallisuusterapeuttisen ryhmän hinta on 124 €. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Poissaoloja ei hyvitetä.

Ryhmää ohjaa kirjallisuusterapia ohjaaja (koulutuksessa), ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, TtM Minna Pulli.

Ilmoittautumislinkki

Maaliskuussa aloittava ryhmä on täynnä. Voit tiedustella seuraavista aloittavista ryhmistä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Ilmoitamme, kun seuraavan ryhmän ajankohta on tiedossa.

Sitovat ilmoittautumiset 15.3.2021 mennessä. Lasku lähetetään sähköpostitse ennen ensimmäistä tapaamiskertaa. Lasku maksetaan yhdessä osassa. Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika Soita