Suomalainen eroseminaari® menetelmäkoulutus

Suomalainen eroseminaari® menetelmäkoulutus

25.1.-22.3.2024

Suomalaisen eroseminaarin menetelmäkoulutus soveltuu kaikille ammatissaan eroperheitä kohtaaville, sillä kokonaisuus on tehokas paketti parisuhteen askelmerkkien sekä eroprosessin ymmärtämiseksi.

Koulutetut ohjaajat toimivat työryhmän vetäjinä, eivät terapeutteina. Tärkeintä on kiinnostus ihmiseen, tasavertainen suhtautuminen eron molempaan osapuoleen, kyky kunnioittaa eron erilaisia tarinoita ja tietenkin hyvä ryhmänjohtajan taito.

Ohjelma koostuu neljästä workshopista. Niiden aikana käydään läpi Suomalaisen eroseminaarin työmalli, Fisherin jälleenrakennusteoria sekä haetaan persoonallisia valmiuksia seminaarin ohjaamiseen. 

Haku on nyt auki!

Suomalainen eroseminaari®

Suomalainen eroseminaari on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia. Koska parisuhteen käsikirjoitus sekä eroon johtaneet syyt saavat menetelmässä laajalti tilaa, eroseminaaria suositellaan ja se soveltuu mainiosti myös eroa pohtiville. Palaute on ollut heiltäkin hienoa kautta linjan. Eroratkaisun jälkeen menetelmä tukee erokriisistä selviytymistä, auttaa ymmärtämään omaa tapaa toimia parisuhteissa ja antaa näin arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle myös valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Suomalaisen eroseminaarin menetelmäkoulutus soveltuu kaikille ammatissaan eroperheitä kohtaaville, sillä kokonaisuus on tehokas paketti parisuhteen askelmerkkien sekä eroprosessin ymmärtämiseksi. Koulutukseen ovat hakijoissa etusijalla sote- tai kasvatusalan ammattilaiset sekä muun soveltuvan pohjakoulutuksen omaavat ammattilaiset.

Koulutuksen sisältö ja suoritustapa

Ohjelma koostuu neljästä workshopista. Niiden aikana käydään läpi Suomalaisen eroseminaarin työmalli, Fisherin jälleenrakennusteoria sekä haetaan persoonallisia valmiuksia seminaarin ohjaamiseen.

Koulutuspäivät

Koulutuspäivät järjestetään Helsingin toimipisteemme tiloissa, osoitteessa Kalevankatu 16 A, 00100 Helsinki

1. työpaja25.-26.1.2024
2. työpaja8.-9.2.2024
3. työpaja22.-23.2.2024
4. työpaja21.-22.3.2024

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 2100€ (sis.alv 24%). Koulutuksen voi maksaa 1, 2 tai 3 erässä.

Kouluttaja

Marianna Stolbow

Olen parisuhdeammattilaisten kouluttaja, fiktion ja faktan kirjoittaja, kirjoituskurssien opettaja ja pidetty luennoitsija. Otan myös asiakkaita vastaan ihmissuhdeasioissa. Työssäni minua kiinnostaa samuus eli muun muassa se, mikä kaikkia ihmissuhteitamme yhdistää. Minkälaisista elementeistä on apua jokaiselle eroavalle ja kuinka menneisyys heijastuu parisuhteisiimme. Koulutukseni ovat osallistujille turvallisia itsetutkiskelun paikkoja, joissa ammattilainen saa syväsukelluksen omiin parisuhdetaitoihinsa, pelkoihin ja vahvuuksiinsa. 

Hakeminen ja lisätiedot

Kirjalliset hakemukset todistuskopioineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen
mstolbow@liberamente.fi

Hakemukset jätettävä viimeistään 7.1.2024

Lisätiedot

Koulutus toteutetaan, mikäli soveltuvia osallistujia on riittävästi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa aika Soita