Työnohjaus tutuksi – hyvinvoinnin tukeminen työelämän murroksessa: maksuton webinaari 10.6.

Työnohjaus tutuksi – hyvinvoinnin tukeminen työelämän murroksessa: maksuton webinaari 10.6.

Väestöliiton Terapiapalvelut järjestää 10.6. klo 14 – 15 maksuttoman webinaarin, jonka aiheena on työnohjaus ja työhyvinvoinnin tukeminen työelämän murroksessa. Webinaari on suunnattu erityisesti HR-johtajille ja esihenkilöasemassa oleville, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Työelämän muutos on ollut raju, monella alalla ja eri tavoin. Samaan aikaan ihmisten yksityiselämässä on valtavia muutoksia, huolia ja kuormittavuutta myös pitkään jatkuneen poikkeustilanteen vuoksi. Työn ja yksityiselämän rajat ovat hämärtyneet.

Tarjoamalla tukea oikea-aikaisesti voidaan kasvattaa työntekijän selviytymiskykyisyyttä eli resilienssiä, kykyä kohdata vastoinkäymisiä ja selvitä niistä. Yksin jääminen kuormittavassa tilanteessa voi johtaa sairauslomiin tai jopa tykyvyttömyyteen.

Millaista apua sitten tarvitaan, kun kyse on uupumisen ennaltaehkäisystä? Mikä on työnohjauksen rooli ja mahdollisuudet työhyvinvoinnin tukemiseksi? Mitä valita, kun tarjolla on esimerkiksi mentorointia, coachingia tai lyhytterapiaa? Käsittelemme webinaarissa esimerkiksi seuraavia aiheita:

Työnohjaus työhyvinvoinnin tukemisen keinona

Voit myös lähettää meille oman, aiheeseen liittyvän kysymyksesi, niin pyrimme sisällyttämään sen keskusteluumme. Webinaarin jälkeen on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada vastauksia esimerkiksi chatin kautta tai jäädä keskustelemaan tilaisuuden jälkeen. 

Webinaarissa keskustelemassa ovat ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri, työnohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja Kirsi Pihlaja Väestöliiton Terapiapalveluista sekä Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n toimitusjohtaja Minna Järvensalo.

Tilaisuus toteutetaan Teamsissä. Kutsu teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille webinaaripäivän aamuna. Ilmoittautuneille lähetetään myös linkki tallenteeseen tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu webinaariin >>

Tiedustelut: kati.eskelinen (at) vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika Soita