Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa -terapeuttinen ryhmä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi

Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa -terapeuttinen ryhmä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi

Kurssilla kuljet voimaannuttavan matkan omien ajatusten ja tunteiden äärelle ja saat monipuolisia työkaluja niiden käsittelyyn valokuvan voimaa hyödyntäen. Voimaudu kanssamme kuvien, sanojen ja tunteiden äärellä yhdessä toivoa rakentaen. Kurssi toteutetaan etänä.

Ei tällä hetkellä aloittavia ryhmiä.

Kurssilla jaamme ajatuksia ja tunteita monilla eri tavoilla ekspressiivisen taideterapian menetelmien kautta. Terapeuttisen prosessin aikana teet tutkimusmatkan kuviin kätkeytyvien, elämälle merkityksellisten asioiden äärelle, joille tunnesanat tuovat hyvinvointiasi lisääviä uudenlaisia näkökulmia. Videbla® -menetelmä toimii voimaannuttavana ajatusten ja tunteiden tulkinnan välineenä ja tarjoaa monipuolisia työkaluja oman ajattelun jäsentämiseen, itseilmaisun ja itsetuntemuksen lisääntymiseen sekä tunteiden avaamiseen ja tulkitsemiseen kuvantamisen ja kielentämisen menetelmiä hyödyntäen.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat

Katso myös työnohjauksellinen Ajatusten kajo kuvissa ja sanoissa-ryhmä tästä >>

Osallistujan palaute

”Löysin tosi monen teoksesta itseni. Toisen maalaus tai kertomus sen takana olisi voinut olla täysin omani. Uskomatonta, kuinka joku osaa sanoittaa omat tunteeni niin hyvin. On voimaannuttavaa kuunnella toisten ajatuksia.”

Ryhmän ohjaajat

Maarika Piispanen KT, erityisluokanopettaja ja Merja Meriläinen, FT, KM ovat tunneviestinnän asiantuntijoita ja kurssilla käytettävän Videbla® sanallistava kuva-menetelmän kehittäjiä ja menetelmäkouluttajia. He ovat myös ratkaisukeskeisiä valmentajia/ terapeutteja ja ekspressiiviseen taideterapiatyöskentelyyn erikoistuneita integratiivisia skeematerapeutteja ja positiivisen psykologian asiantuntijoita.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ei tällä hetkellä aloittavia ryhmiä, kysy lisätietoja toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Kokoonnumme kurssilla yhteensä 6 kertaa live-yhteyden avulla. Tapaamiset toteutetaan Zoom-verkkoympäristössä, jota on helppo käyttää ilman erityistä tietoteknistä osaamista. Osallistuja tarvitsee vain laitteen, jossa on toimiva verkkoyhteys, mikrofoni ja webkamera. Tietokone, tabletti tai puhelin käy hyvin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessan.

Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaa aika Soita