Apua ahdistukseen

Sydän hakkaa, rintakehässä on möykky, pelottaa jo oma pelkokin… Ovatko ahdistavat ajatukset, tunteet tai kehon tuntemukset kaventaneet elämääsi? Ovatko oireet niin ikäviä, että on tullut tunne, että olisi tehtävä jotain?

Apua ahdistukseen -ryhmä on tarkoitettu ahdistusoireiden kanssa eläville, jotka haluavat opetella konkreettisia ahdistuksen lievittämisen keinoja. Kolmella tapaamiskerralla pureudumme ahdistukseen eri näkökulmista ja teemme erilaisia ahdistusta helpottavia harjoituksia.

Harjoittelemme rauhoittamaan kehoa ja tutustumme ahdistusta ylläpitäviin ajatuksiin ja niiden herättämiin tunteisiin. Kartoitamme myös, tulisiko arjessa sanoa joillekin asioille ”ei”, jotta kehon ja mielen ylivirittyneisyys hellittäisi.

Ryhmässä saat uskoa siihen, että ahdistusoireita voi lievittää ja että ahdistusoireidenkin kanssa voi toimia ja elää hyvää elämää. Harjoituksista saat toimivia työkaluja, joita voit hyödyntää myös kurssin jälkeen.

Samankaltaisia kokemuksia jakavien ryhmässä ei omia tunteita tai reaktioita tarvitse pelätä tai hävetä. Voit tulla ryhmään sellaisena kuin olet, hyvänä tai huonona päivänä, ja saat jakaa elämästäsi sen, minkä haluat. Myös hiljaa saa olla.

Apua ahdistukseen –ryhmä kokoontuu kolme kertaa

Tapaamiset torstaisin klo 17.00–19.00
Paikka: Väestöliitto, Väentupa, Kalevankatu 16, Helsinki
Ryhmään otetaan max. 12 osallistujaa.

Ryhmän ohjaaja

Ohjaajana toimii kognitiivinen lyhytterapeutti, FM Päivi Tonteri. Päivillä on useiden vuosien kokemus ahdistusta helpottavien harjoitusten ohjaamisesta ja mielenterveystyöstä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä

Hinta ja ilmoittautuminen

Apua ahdistukseen -ryhmän hinta on 160 €, sisältäen alv 24 %. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkit

Tammikuussa 12.1.2023 aloittava ryhmä

Sitovat ilmoittautumiset 29.12.2022 mennessä.Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Tervetuloa mukaan!

Varaa aika Soita