Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmä

Koemme elämänpolulla riittämättömyyden tunteita ja saatamme suhtautua itseemme hyvinkin kriittisesti eri tilanteissa. Nämä asiat vievät voimavarojamme ja aiheuttavat haitallista stressiä sekä uupumuksen tunteita pidemmällä aikavälillä.

Itsekritiikistä itsemyötätuntoon ryhmässä keskitymme lisäämään ymmärtäväisyyttä itseämme kohtaan, kriittisyyden ja tuomitsevaisuuden sijaan. Olemaan itsellemme hyvä ystävä. Ryhmässä syvennämme itsetuntemusta, sallivuutta, arvostusta ja hyväksyttävyyttä itseämme kohtaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Itsemyötätunto on tutkimustietoon pohjautuen hyvä ja toimiva tapa vähentää stressiä, lisätä hyvinvointia, vahvistaa aikaansaavuutta ja henkisiä voimavaroja haastavissa tilanteissa.

Ilmoittautuminen toukokuussa alkavaan ryhmään on nyt auki!

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässä käsittelemme muun muassa seuraavia teemoja

Työskentelemme ryhmässä monipuolisesti tieto-, tunne,- ja taitotasolla. Vahvistamme itsetuntemusta, harjoittelemme itsemyötätunnon taitoa ja fokusoidumme toimimattomista ajattelumalleista luopumiseen sekä mitä niiden tilalle. Toteutamme turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä käytännönläheisiä harjoituksia itsenäisesti ja pienryhmissä.

”Tuon loimet tapaamisiimme ja yhdessä kudomme kankaan, raita kerrallaan!”

Ryhmä tapaa kaksi kertaa ja tapaamiset toteutetaan:

Tapaamiset toteutamme etänä ja voit osallistua mistä vaan!

Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmän ohjaaja

Mira Pakarinen

Mira on valmentamisen, ohjauksellisen työn sekä ihmisen potentiaalin löytämisen ja tukemisen ammattilainen. Hän on Yhteiskuntatieteiden maisteri, Positive Psychology Practitioner, NLP-Practitioner, Professional Certified Coach, PCC ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (kevät 2023).

”Arvostan vahvasti inhimillistä kohtaamista ihmiseltä-ihmiselle. Työskentelyotteeni on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, optimistinen ja valmentava. Löydämme ryhmissäni voimavaroja, joilla osallistujat saavat aineksia ratkaista elämän haasteita ja mahdollisuuden vahvistaa hyvän elämän taitoja myönteisen muutoksen matkalla.”

Hinta ja ilmoittautuminen

Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmän hinta on 257 € henkilöltä, sisältäen alv 24 %. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Toukokuun 2023 ryhmä

Kurssin ohjaaja on ilmoittautuneisiin yhteydessä pari viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä toimistoomme toimisto@vaestoliitonterapia.fi.

Varaa aika Soita