Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmä

Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmä

Milloin: 11.10.2023 ja 25.10.2023

Missä: Aleksanterinkatu 24 C, 33100 Tampere

Koemme elämänpolulla riittämättömyyden tunteita ja saatamme suhtautua itseemme hyvinkin kriittisesti eri tilanteissa. Nämä asiat vievät voimavarojamme ja aiheuttavat haitallista stressiä sekä uupumuksen tunteita pidemmällä aikavälillä.

Itsekritiikistä itsemyötätuntoon ryhmässä keskitymme lisäämään ymmärtäväisyyttä itseämme kohtaan, kriittisyyden, häpeän ja tuomitsevaisuuden sijaan. Olemaan itsellemme hyvä ystävä. Ryhmässä syvennämme itsetuntemusta, sallivuutta, arvostusta ja hyväksyttävyyttä itseämme kohtaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Itsemyötätunto on tutkimustietoon pohjautuen hyvä ja toimiva tapa vähentää stressiä, lisätä hyvinvointia, vahvistaa aikaansaavuutta ja henkisiä voimavaroja haastavissa tilanteissa.

Ilmoittautuminen lokakuussa alkavaan ryhmään on nyt auki!

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässä käsittelemme muun muassa seuraavia teemoja

Harjoittelemme luottamuksellisessa ja turvallisessa pienryhmässä yhdessä  ja itsenäisesti itsemyötätunnon taitoja. Saat mahdollisuuden oppia tunnistamaan haitallisen tunnekierteen, itsekriittiset ajatusmallit sekä ymmärtämään miten häpeä vaikuttaa tekemiseen sekä korvaamaan haitalliset mallit myötätunnolla sekä sallivuudella itseäsi kohtaan.

Tutustumme ryhmässä itsetuntemukseen, itsemyötätuntoon ja hyvinvoinnin teemoihin. Saat työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua matkallasi parempaan hyvinvointiin ja sallivuuteen itseäsi kohtaa. Opit tunnistamaan kriittiset ajatukset ja asettamaan itsellesi realistisia odotuksia. Pysähdymme myös vaikeiden tunteiden äärelle ja miten niitä voi kohdata myötätuntoisesti. 

Olet lämpimästi tervetullut ryhmään omana itsenäsi!

”Tuon loimet tapaamisiimme ja yhdessä kudomme kankaan, raita kerrallaan!”

Ryhmä tapaa kaksi kertaa ja tapaamiset toteutetaan:

Itsekriittisyydestä itsemyötätuntoon -ryhmän ohjaaja

Mira Pakarinen

Mira on ohjauksellisen työn sekä ihmisen potentiaalin löytämisen ja tukemisen ammattilainen. Hän on Yhteiskuntatieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Positive Psychology Practitioner, NLP-Practitioner ja Professional Certified Coach, PCC.

”Arvostan vahvasti inhimillistä kohtaamista ihmiseltä-ihmiselle. Työskentelyotteeni on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, optimistinen ja valmentava. Löydämme ryhmissäni voimavaroja, joilla osallistujat saavat aineksia ratkaista elämän haasteita ja mahdollisuuden vahvistaa hyvän elämän taitoja myönteisen muutoksen matkalla.”

Hinta ja ilmoittautuminen

257 €, sisältäen alv 24 %.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Lokakuun 2023 ryhmä

Kurssin ohjaaja on ilmoittautuneisiin yhteydessä pari viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä toimistoomme toimisto@vaestoliitonterapia.fi.

Varaa aika Soita