Jännittäjien ryhmä

Älä anna enää jännittämisen pilata elämääsi! Kaikkia jännittäjiä voidaan auttaa. Jännittämisesi voi olla esiintymispelkoa tai yleisempää sosiaalista jännittämistä, joka ilmenee vaihtelevissa tilanteissa ihmisten parissa. Jännittäminen on yleistä ja sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen. Kohtuuttoman suuria oireita on mahdollista helpottaa huomattavasti.

Mitä jännittäjien ryhmässä tehdään?

Jännittäjien ryhmä on turvallinen vertaisryhmä, jota vetää koulutettu ohjaaja. Saat monipuolisesti tietoa, teet itsetuntemustasi lisääviä harjoituksia ja opit käsittelemään jännittämisen tunteita ja tuntemuksia. Voimavarojesi mukaan teet itsellesi sopivia altistusharjoituksia, joissa harjoittelet jännittämisen kohtaamista myös ryhmän ulkopuolella. Kokemuksista keskustellaan ja ryhmä on tukenasi. Tavoitteena on tehdä elämästäsi helpompaa. Tässä ryhmässä saat olla rennosti.

Ryhmässä hyödynnetään mm. psykoterapeutti Minna Martinin kehittämän jännittäjien ryhmän psykofyysis-kognitiivista viitekehystä, johon kuuluvat myös hengitys- ja rentoutusharjoitukset. Sen lisäksi ryhmän tarpeiden mukaan käsitellään erilaisia viestinnän ja esiintymisen taitoja.

Jännittäjien ryhmä kokoontuu 8 x 1,5 h. Ryhmäkoko on pieni – saat henkilökohtaista opastusta.

Jännittäjien ryhmän ohjaaja

Jännittäjäryhmän vetämisestä vastaa Mirka Seppänen, FM, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, viestinnän kouluttaja ja toiminnallisten menetelmien monipuolinen osaaja. Terapiatyön lisäksi hän on toiminut mm. draamakasvatuksen yliopiston opettajana sekä äidinkielenopettajien koulutuksessa. Jännittäjäryhmiä Mirka Seppänen on kehittänyt ja vetänyt ympäri Suomea yli 20 vuoden ajan. Lue lisää https://dramasto.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmiin otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. ILMOITTAUDU NYT:

Jyväskylän ryhmä  (ilmoittautuminen päättyy 16.1.)

AIKA: 8.2. – 9.4. 2022, tiistaisin klo 18.30 – 20.00 (ei talvilomaviikolla 9)

PAIKKA: Jyvälän Setlementti, Sali 3 (2. kerros), Palokunnankatu 16

Jyväskylän ryhmään ilmoittautumaan pääset täältä.

Helsingin ryhmä (ilmoittautuminen päättyy 28.1.)

AIKA: 12.-13.2. ja 5.-6.3.2022, la klo 13.00 – 16.15, su klo 9.15 – 12.30

PAIKKA: Väestöliiton Väentupa, Kalevankatu 16 (käynti sisäpihalta)

Helsingin ryhmään pääset ilmoittautumaan täältä.

Kurssin hinta

Jännittäjien ryhmän kurssimaksu on 375 e (sis. Alv. 24%). Hinta sisältää kaiken kurssimateriaalin. Kurssin voi maksaa yhdessä tai kahdessa osassa. Jos kurssin maksaa kahdessa osassa, hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Varaa aika Soita