Kukoistava minä -illat 16.5. ja 30.5.2023

NAINEN, lähde matkalle!

Tällä kertaa omaan itseesi. Tarjolla on turvallinen mahdollisuus tehdä matkaa yhden kokonaisuuden verran tai vaikka koko matka käsittäen kaikkiaan neljä kokoontumis-kertaa. Jokaisessa tapaamisessa keskitymme ainutlaatuiseen naiseuteemme naisen elämän keväästä aina sen syksyyn saakka.

Tule ryhmässä tutkimaan ja vahvistamaan naiseuttasi monipuolisten ja kiinnostavien näkökulmien kautta. Ryhmässä käytetään ymmärrystä avaavia toiminnallisia menetelmiä.

”Kierrätä pyöritä mua – Parisuhde”

Milloin: Ti 16.5.23 klo 17.30 – 20

Missä: Aleksanterinkatu 24 C, 00100 Tampere

Osallistumismaksu: : Illan hinta 129,50€ (sis. alv).

Elän ja kehityn suhteessa muihin ihmisiin, etenkin parisuhteessa. Miltä toisen kosketus ja hänen kosketuksensa tuntuu tänä päivänä? Seksuaalisuus on ihmisessä luovuttamattomin voiman ja ilon lähde. Niin myös parisuhteessa. Vai onko? Kuinka puhumme toisillemme ja toisistamme, vai puhummeko enää lainkaan?

Tässä illassa tutustumme tunnelukkoihin, seksuaalisuuden fysiologiaan sekä mahdollisen väkivallan ja seksiriippuvuuksien taustoihin parisuhteessa. Puhumme myös naisen omasta halusta, sen turvallisesta ilmaisemisesta ja kurkkaamme halujen ”parisuuksiin”. Miten kosketus vaikuttaa ja lähentää, mitä meissä tapahtuu hormonaalisesti.

”Korkkarit kattoon –  Tunteet ja Järki”

Milloin: Ti 30.5.23 klo 17.30 – 20  

Missä: Aleksanterinkatu 24 C, 00100 Tampere

Osallistumismaksu: : Illan hinta 129,50€ (sis. alv).

Tunteet ja järki asettuvat helposti vastapooleiksi. Miksiköhän? Avaamme tunteiden kirjon tutustuen niiden viesteihin itsellemme itsestämme. Miten hallita tunteita? Kuinka säädellä järjen ääntä? Katsomme varjoista valoihin ja vihasta rakkauteen. Kielletyt tunteet, rajoittava järki ja uskomukset.

Kokoontumisemme avaa ymmärryksen omiin automaattisiin reaktioihin, uskomusjärjestelmään ja tahdon asiaan: VARJOISTA  –  VALOON ja VIHASTA – RAKKAUTEEN -tunteiden kirjoon.

Miten tunnistan ja ilmaisen paremmin tunteeni ja sen mitä todella haluan omaan naisellisuuteeni sekä seksuaalisuuteeni. Miten omat halut ja toiveeni tulevat paremmin esille ja kuulluksi?

Koulutusten ohjaajat

Outi Niemi, outi@onohjaus.fi
Seksuaaliterapeutti | Kuvataideterapeutti | RATKElyhytterapeutti | Integratiivinen parisuhdeterapeutti

Olen tehnyt koko työurani ihmissuhdetyötä mm. vaikeissa kriiseissä elävien ja surumatkalla olevien henkilöiden kanssa. Ihmiselämän nurjan puolen olen kohdannut niin vankiloissa ja päihdetyössä kuin luksuskodissa että hauraan jaksamisen keskellä elävien parisuhteissa. Uskon, että yllämme väreilee toivo hyvästä tulevaisuudesta, jossa asiat ovat paremmin. Tuota toivoa kannattelen, kunnes se alkaa itse kasvattaa uusia juuria muhevaan ihmissuhdemaahan.

Mielenkiintoni suuntautuu erilaisiin ryhmiin ja niiden luotsaamiseen. Olen ryhmien ohjaamisen ja sparrauksen ammattilainen ammentaen niihin monipuolisen osaamiseni erilaisten koulutusten ja työkokemuksieni kautta. Ryhmässä ihminen oppii toisilta, saa kaivattua peilipintaa, on tärkeä osa kokonaisuutta ja vertaiskohtaamisia. Nämä kaikki kannattelevat omaa arkea, juhlaa unohtamatta.

Maire Toijanen, maire.toijanen@toimintapuu.fi
KM, sh, Psykodraamaohjaaja c.p, Seksuaalineuvoja, EMDR-terapeutti

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden koulutusillan hinta on 129,50 €

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Kierrätä pyöritä mua – Parisuhde” iltaan ilmoittautuminen täältä.

”Korkkarit kattoon –  Tunteet ja Järki” -iltaan ilmoittautuminen täältä.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä suoraan kurssin ohjaajiin.

Varaa aika Soita