Muutoksen sanat – kirjallisuusterapeuttinen ryhmä uutta suuntaa etsivälle

Muutoksen sanat – kirjallisuusterapeuttinen ryhmä uutta suuntaa etsivälle

Kaipaatko elämääsi muutosta? Haluaisitko tutustua itseesi, toiveisiisi ja tarpeisiisi paremmin? Onko kirjoittaminen sinulle luonteva tapa ilmaista itseäsi?

Muutoksen sanat on itsetuntemusta ja päätöksen teon taitoa vahvistava kurssi, jossa suurin osa harjoituksista tehdään kirjoittamalla. Ehkä mielessäsi piirtyy jo uusi suunta, jota kohti haluaisit kulkea, mutta et vielä voi tai uskalla. Tai kenties tunnet, että jonkin olisi muututtava, mutta et ole varma, minkä.

Uusi ryhmä aloittaa elokuussa!

Kurssilla etsitään omia unelmia ja elämäniloa, mutta pysähdytään myös kipeiden kokemusten äärelle. Onko jotain, josta kannattaisi luopua, jotta muutos olisi mahdollinen? Onko jotain, joka tulisi muutoksen sijaan hyväksyä?

Kirjoittaminen samankaltaisten asioiden äärelle pysähtyvässä ryhmässä avaa mielen solmuja turvallisesti ja lempeästi mutta myös tehokkaasti. Kurssin harjoituksista saat toimivia työkaluja, joita voit hyödyntää myös kurssin jälkeen.

Kaunokirjallisia taitoja et tarvitse – riittää, jos kynä pysyy kädessä. Omia tekstejä ei ole pakko lukea ääneen vaan voit rauhassa tunnustella, mitä haluat jakaa ryhmässä.

Muutoksen sanat – kirjallisuusterapeuttinen ryhmä

Viisi tapaamiskertaa tiistaisin klo 17.00–19.00
Paikka: Väestöliitto, Väentupa, Kalevankatu 16, Helsinki

Ryhmän ohjaaja

Ohjaajana toimii kirjallisuusterapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti, FM Päivi Tonteri. Päivillä on useiden vuosien kokemus kirjallisuusterapeuttisten ryhmien ohjaamisesta sekä mielenterveystyöstä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Muutoksen sanat -ryhmän hinta on 195 €, sisältäen alv 24 %. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkit

Elokuussa 30.8.2022 aloittava ryhmä

Sitovat ilmoittautumiset 16.8.2021 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika Soita