Parisuhdetango

Haluatteko kehittää vuoropuhelua ja kommunikaatiota parisuhteessanne? Kaipaatteko uutta ja hauskaakin keinoa lähentyä kumppanisi kanssa? Onko yhteinen aika jäänyt vähemmälle ja yhteys tuntuu heikentyneen?

Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, Parisuhdetango saattaa olla juuri teitä varten. Parisuhdetangossa tanssi syntyy yhteisestä fyysisestä vuoropuhelusta, jossa yksinkertaisten harjoitusten avulla kehitetään selkeää ja intuitiivista kommunikaatiota.

Parisuhdetango järjestetään heinäkuussa kahtena viikonloppuna!

Molemmilla kumppaneilla on yhtä vaikutusvaltainen rooli, tanssi luodaan yhdessä vaihdellen aktiivisemmasta roolista kuuntelevampaan rooliin. Aito vuoropuhelu syntyy yhteisessä hetkessä ja vaatii läsnäoloa ja kuuntelua.

Parisuhdetangossa opetellaan

Kurssilla käydään läpi erilaisia kosketuksen, tasapainon, impulssin, kierron ja spiraalin harjoituksia yhdistäen niitä vähitellen toisiinsa tangoksi. Kosketus herkistää viestien vastaanottamisessa ja antamisessa, tasapaino mahdollistaa aidon läsnäolon ja kommunikaation, impulssi antaa suunnan ja lähettää liikkeelle, kierto mahdollistaa monipuolisen tilan käytön ja spiraali varmistaa parin yhteyden.

Nämä harjoitteet muodostavat perustan parisuhdetangolle. Viejän ja seuraajan roolit sekoittuvat toisiinsa ja tanssista tulee molempien myötävaikutuksella aito ja kokonaisvaltainen tanssikokemus.

Parisuhdetangossa on avoin, rento ja kannustava ilmapiiri. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita vaan ajatus on tarjota uudenlainen kokemus yhteisestä tekemisestä tanssin keinoin. Tanssi on keino kehittää yhteistyötä ja vuoropuhelua omassa parisuhteessa.

Kokemuksia aikaisemmista kursseista

“Kurssin harjoitukset olivat selkeitä ja yksinkertaisia, pääsee nopeasti jyvälle.”

“Minna ja Martin ovat innostavia ja kannustavia opettajia, antavat selkeitä ohjeita ja paljon palautetta.“

“Meillä molemmilla on kiireellset aikataulut, mutta tunnilla voitiin keskittyä toisiimme ja tehdä jotain kivaa yhdessä.” 

“Olemme olleet yhdessä 30 vuotta, tällä kurssilla tanssimme ensimmäistä kertaa 30 vuoteen. Alussa oli haastavaa, mutta kun alkoi ymmärtää kommunikaatiota, yhteinen tanssi alkoi virtaamaan paremmin.“

Milloin ja missä

Parisuhdetango on viikonloppukurssi, joka järjestetään kahtena vaihtoehtoisena heinäkuun viikonloppuna 9.-10.7 ja 30-31.7. Kurssipäivät ovat 2 tunnin mittaisia ja ne pidetään lauantaina ja sunnuntaina klo 17-19.

Kurssi pidetään Väestöliiton Väentuvassa, Helsingin keskustassa osoitteessa Kalevankatu 16

Ryhmän ohjaajat

Ryhmän ohjaajina toimii koreografi-ja tanssijapariskunta Martin Heslop ja Minna Tuovinen. He ovat työskennelleet yhdessä tanssitaiteilijoina ja kouluttajina 30 vuoden ajan. Heidän tanssinsa ja opetusmenetelmänsä ovat vieneet heitä eri puolille maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikkaan. Parisuhdetango perustuu heidän luomaansa Improtangoon.

Hinta ja ilmoittautuminen

Parisuhdetangon hinta on 200 €, sisältäen alv 24 %.

Ilmoittaudu kurssille verkkokauppamme kautta. Voit myös ostaa kurssin lahjaksi tuttavapariskunnalle, jonka uskot nauttivan kurssista.

Linkki verkkokauppaan: kauppa.vaestoliitonterapia.fi/collections/kurssit

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaa aika Soita