Parisuhdetango

Haluatteko kehittää vuoropuhelua ja kommunikaatiota parisuhteessanne? Kaipaatteko uutta ja hauskaakin keinoa lähentyä kumppanisi kanssa? Onko yhteinen aika jäänyt vähemmälle ja yhteys tuntuu heikentyneen?

Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, Parisuhdetango saattaa olla juuri teitä varten. Parisuhdetangossa tanssi syntyy yhteisestä fyysisestä vuoropuhelusta, jossa yksinkertaisten harjoitusten avulla kehitetään selkeää ja intuitiivista kommunikaatiota.

Kesän suosikki parisuhdetango järjestetään marraskuussa yhtenä viikonloppuna!

Molemmilla kumppaneilla on yhtä vaikutusvaltainen rooli, tanssi luodaan yhdessä vaihdellen aktiivisemmasta roolista kuuntelevampaan rooliin. Aito vuoropuhelu syntyy yhteisessä hetkessä ja vaatii läsnäoloa ja kuuntelua.

Parisuhdetangossa opetellaan

Kurssilla käydään läpi erilaisia kosketuksen, tasapainon, impulssin, kierron ja spiraalin harjoituksia yhdistäen niitä vähitellen toisiinsa tangoksi. Kosketus herkistää viestien vastaanottamisessa ja antamisessa, tasapaino mahdollistaa aidon läsnäolon ja kommunikaation, impulssi antaa suunnan ja lähettää liikkeelle, kierto mahdollistaa monipuolisen tilan käytön ja spiraali varmistaa parin yhteyden.

Nämä harjoitteet muodostavat perustan parisuhdetangolle. Viejän ja seuraajan roolit sekoittuvat toisiinsa ja tanssista tulee molempien myötävaikutuksella aito ja kokonaisvaltainen tanssikokemus.

Parisuhdetangossa on avoin, rento ja kannustava ilmapiiri. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita vaan ajatus on tarjota uudenlainen kokemus yhteisestä tekemisestä tanssin keinoin. Tanssi on keino kehittää yhteistyötä ja vuoropuhelua omassa parisuhteessa.

Kokemuksia kursseista

”Emme ole tanssijoita, mutta olemme aina ihailleet ihmisiä, jotka osaavat tanssia. Tällä kurssilla pääsimme kokemaan ainakin hetkittäin flown tunnetta silloin kun tanssimme sujui ja se oli hienoa.”

”Upea kurssi! Kiitoksia paljon! Mukavaa olla omana itsenään vaikean asian kanssa.”

”Hienosti ja selkeästi opetettu, ihanaa sanatonta kommunikaatiota, onnistuessaan iloa ja flow, muistutus ihan arjen kommunikaation osatekijöistä. Monimutkaisista sotkuista on aina mahdollista palata perus asioihin, muistaa myös pysähtyä ja kuunnella. Iso kiitos!”

”Olemme käyneet monella tanssikurssilla, mutta tällä kurssilla vihdoin pääsimme jyvälle mitä tanssi oikeasti on. Alussa olin skeptinen, lopussa tajusin miten hieno kurssi oli.”

”Kiitos! On ollut todella kiinnostavaa kuulla ja kokea, millaiset elementit ovat kommunikaation pohjana- parisuhteessa, tangossa ja muutenkin.”

Milloin ja missä

Parisuhdetango on viikonloppukurssi, joka järjestetään nyt syksyllä yhtenä marraskuun viikonloppuna 5.-6.11 Kurssipäivät ovat 2 tunnin mittaisia ja ne pidetään lauantaina ja sunnuntaina klo 13-15.

Kurssi pidetään Kalasatamassa, Helsingissä osoitteessa Sörnäisten rantatie 33.

Ryhmän ohjaajat

Ryhmän ohjaajina toimii koreografi-ja tanssijapariskunta Martin Heslop ja Minna Tuovinen. He ovat työskennelleet yhdessä tanssitaiteilijoina ja kouluttajina 30 vuoden ajan. Heidän tanssinsa ja opetusmenetelmänsä ovat vieneet heitä eri puolille maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikkaan. Parisuhdetango perustuu heidän luomaansa Improtangoon.

Hinta ja ilmoittautuminen

Parisuhdetangon hinta on 220 €, sisältäen alv 24 %.

Ilmoittaudu kurssille verkkokauppamme kautta. Voit myös ostaa kurssin lahjaksi tuttavapariskunnalle, jonka uskot nauttivan kurssista.

Linkki verkkokauppaan: kauppa.vaestoliitonterapia.fi/collections/kurssit

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaa aika Soita