Rakastava valinta – parisuhdetaitoja yksin tai yhdessä

Tutkittuun tietoon pohjautuva parisuhdeseminaari perustuu kiintymyssuhdeteoriaan, tunnekeskeiseen pariterapiaan ja sopeutumisteoriaan.

Mitä voin oppia itsestäni? Mitä mahdollisuuksia minulla on vaikuttaa oman parisuhteeni laatuun?  Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta, taidoista, tunteesta vai teoista?  Mitä taitoja hyvässä ihmissuhteessa tarvitaan? 

Haluatko päästä lähemmäs kumppaniasi? Minkälaiset arjen valinnat tukevat parisuhdetta? Mitä kukin toivoo, pelkää, himoitsee, mistä suuttuu ja miksi? 

Tule opiskelemaan parisuhdetaitoja YKSIN TAI YHDESSÄ kumppanisi kanssa. Ryhmään ovat tervetulleita myös sinkut ja moniskunnat.  

Ilmoittautuminen huhtikuussa alkavaan ryhmään on nyt auki!

Käsittelemme seminaarissa muun muassa seuraavia aiheita: 

Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen kasvatustieteen tohtori ja perheterapeutti Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa. 

Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista.  

Rakastava valinta

Rakastava valinta -ryhmän ohjaaja

Viivi Niinikangas on vuorovaikutuksen asiantuntija, eroseminaari- ja Rakastava valinta -ohjaaja sekä ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti. Hänen kouluttajanaan on toiminut Marianna Stolbow, joka on kehittänyt nykyisen Suomalainen eroseminaari -konseptin. Lisäksi Viivi on opiskellut Jyväskylän yliopistossa puheviestintää ja tehnyt ennen terapia- ja eroauttamistyötään uraa tiedeviestinnän parissa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Rakastava valinta -kurssin hinta on 330 € henkilöltä, sisältäen alv 24 %. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse viivi.niinikangas(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Huhtikuussa 6.4.2023 aloittava ryhmä

Varaa aika Soita