Rakastava valinta

Tule opiskelemaan parisuhteen perustaitoja yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Rakastava valinta -kurssilla keskitytään yksilön mahdollisuuksiin vaikuttaa omien parisuhteittensa laatuun ja harjoitellaan hyvässä ihmissuhteessa tarvittavia taitoja. Tuenko toiminnallani rakkaudellista suhdetta ja mitä voisin vielä aiheesta oppia?

Ilmoittautuminen syyskuun ryhmään on nyt auki!

Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteesta vai teoista? Haluatko päästä lähemmäksi itseäsi ja kumppaniasi? Minkälaiset valinnat arjessa tukevat parisuhdetta, mitä kukin toivoo, mitä pelkää, mitä himoitsee, mistä kimpaantuu ja miksi.

Aiheita mm:

Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen kasvatustieteen tri ja perheterapeutti Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa.

Rakastava Valinta-seminaarin taustalla on psykologi Kari Kiianmaan Suomeen tuoma Rakentava Valinta-seminaari, joka on nyt uudistettu tämän päivän pariskuntia puhuttelevaksi kokonaisuudeksi.

Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista.

Rakastava valinta

Rakastava valinta -ryhmän ohjaaja

Tuovi Kattelus on itsetuntemusohjaaja, jonka tausta on kokonaisvaltaisessa ihmisyyden ymmärtämisessä. Hän on perehtynyt tunnelukko- ja NLP- työskentelyyn sekä ero- ja parisuhdekysymyksiin ohjaten suomalaisia eroseminaareja ja Rakastava valinta-parisuhdekursseja. Hänen erityisiä mielenkiinnon kohteitaan on musiikin käyttö ihmisen hyvinvoinnin tukemisessa – hänellä on pitkä kokemus myös musiikkiterapeutin työstä. Tällä hetkellä hän opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Rakastava valinta -kurssin hinta on 300 € henkilöltä, sisältäen alv 24 %. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Syyskuussa 9.-11.9. järjestettävä ryhmä

Varaa aika Soita