Tule lähemmäksi – Työpajat pariskunnille

Mitä sinun ja elämänkumppanisi vuorovaikutukselle kuuluu? Millainen on parisuhteenne tunneilma-piiri, entä henkinen ja fyysinen läheisyys?  Mietityttääkö; suhteessa on liikaa riitaa, puhumattomia sanoja ja lausumattomia lauseita, etäisyyttä tai ihon ikävää toisen luo?

Olette lämpimästi tervetulleita työskentelemään parisuhteenne hyväksi! Turvallisessa ja kuitenkin rennossa ilmapiirissä parisuhdeammattilaisten ohjaamina löydätte erilaisin työtavoin eri aisteja ja ilmaisutapoja käyttäen uusia ja ehkä unohdettuja väyliä takaisin yhteyteen toistenne kanssa.

Osallistujilla on halutessaan mahdollisuus jakaa ajatuksiaan sekä kokemuksiaan muulle ryhmälle. Harjoituksia teemme kaikki yhdessä sekä oman parin kanssa. Jokainen saa tulla kuulluksi ja nähdyksi haluamallaan tavalla jakaen sen, minkä hyväksi kokee.

Työpajojen aikataulu

”Tule lähemmäksi” –työpaja pariskunnille

Milloin: Lauantaina 13.5. klo 14 – 16.30

Missä: Aleksanterinkatu 24 C, 3. krs, Tampere 

Teemat:

Ilmoittaudu 29.4. mennessä

”Tunteiden viemää” –työpaja pariskunnille

Milloin: Lauantaina 3.6. klo 14 – 16.30

Missä: Aleksanterinkatu 24 C, 3. krs, Tampere 

Teemat:

Ilmoittaudu 20.5. mennessä

Työpajoihin otetaan maksimissaan 6 paria.

Työpajojen ohjaajat

Outi Niemi, outi@onohjaus.fi
Seksuaaliterapeutti | Kuvataideterapeutti | RATKElyhytterapeutti | Integratiivinen parisuhdeterapeutti

Olen tehnyt koko työurani ihmissuhdetyötä mm. vaikeissa kriiseissä elävien ja surumatkalla olevien henkilöiden kanssa. Ihmiselämän nurjan puolen olen kohdannut niin vankiloissa ja päihdetyössä kuin luksuskodissa että hauraan jaksamisen keskellä elävien parisuhteissa. Uskon, että yllämme väreilee toivo hyvästä tulevaisuudesta, jossa asiat ovat paremmin. Tuota toivoa kannattelen, kunnes se alkaa itse kasvattaa uusia juuria muhevaan ihmissuhdemaahan.

Mielenkiintoni suuntautuu erilaisiin ryhmiin ja niiden luotsaamiseen. Olen ryhmien ohjaamisen ja sparrauksen ammattilainen ammentaen niihin monipuolisen osaamiseni erilaisten koulutusten ja työkokemuksieni kautta. Ryhmässä ihminen oppii toisilta, saa kaivattua peilipintaa, on tärkeä osa kokonaisuutta ja vertaiskohtaamisia. Nämä kaikki kannattelevat omaa arkea, juhlaa unohtamatta.

Sari Heinänen, sariheinanen11@gmail.com
Seksuaalineuvoja | Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti | Työnohjaaja | Kätilö

Minulla on yli 30 vuoden työkokemus hoitoalan eri työtehtävistä.  Ryhmien ohjaamisesta minulla on kokemusta erityisryhmien, perhe- ja isyysvalmennusten sekä työnohjausryhmien, vuorovaikutus-koulutusten ja kehittämispäivien parissa.  Vuorovaikutuksen ammattilaisena ja seksuaalineuvojana on minulle kertynyt monia menetelmiä, joilla koen pystyväni inspiroimaan pareja löytämään pari-suhteensa vahvuudet ja voimavarat.  Ilmapiiri ryhmissäni on turvallisesti rento ja salliva.

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden lauantaityöpajan hinta on 260 €/pari sisältäen alv 24 %.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Lauantain 13.5. klo 14-16.30 työpajan ilmoittautuminen täältä.

Lauantain 3.6. klo 14-16.30 työpajan ilmoittautuminen täältä.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä suoraan kurssin ohjaajiin.

Varaa aika Soita