Uusi sinä – tulevaisuusretriitti eronneille ja yksineläjille

Eron jälkeen tulevaisuuteen liittyy useampia kysymysmerkkejä. Kuka olen, miten jatkan yksin, mitä haluan elämältä tulevaisuudessa. Oma identiteetti saattaa olla hukassa, aiemmin olemme olleet me, nyt olen vain minä.

Uusi sinä – tulevaisuusretriitti on on viikonloppuryhmä eronneille tai uudesta tilanteesta itsensä löytäneille. Kurssi sopii sekä Suomalaisen Eroseminaarin käyneille että kaikille eron jälkeistä elämää pohtiville. Ohjelma muodostuu kolmen teeman ympärille:

Viikonloppuretriitti pidetään 12-13.2.2022. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Majoittuminen ja aikataulu

Kurssi järjestetään Villa Hirsihovissa, Eerikkilän urheiluopistossa. Urheiluopisto sijaitsee 20 km päässä Forssasta, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Majoitus järjestetään Villa Hirsihovissa. Majoittautuminen 1hlö huoneissa. Ohjelmaa sekä Villa Hirsihovissa että urheiluopiston ulkoilualueilla.

Kurssi alkaa lauantaina 12.2. klo 12 lounaalla ja tutustumisella ja päättyy sunnuntaina noin klo 13.

Tutustu Eerikkilän urheiluopistoon heidän sivuillaan: www.eerikkila.fi

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 350 €, plus alv 24 %. Hintaan kuuluu kurssin ohjelma, majoittautumien ja ruokailut. Lasku on mahdollista maksaa 1 tai 2 erässä. Osamaksuvaihtoehdossa laskuun lisätään 10 € / lasku.

Peruutusehto 14vrk

Kurssiin osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ajankohtaa sähköpostitse viivi.niinikangas(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan mukaan pääset täältä.

Tulevaisuusretriitin ohjaajat

Viivi Niinikangas on vuorovaikutuksen asiantuntija, eroseminaariohjaaja ja ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti. Hänen kouluttajanaan on toiminut Marianna Stolbow, joka on kehittänyt nykyisen Suomalainen eroseminaari -konseptin. Lisäksi hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa puheviestintää ja tehnyt ennen terapia- ja eroauttamistyötään uraa tiedeviestinnän parissa. Hän on itse läpikäynyt Suomalaisen eroseminaarin vuosi oman eronsa jälkeen: ”Vaikutuin eroseminaarista menetelmänä siinä määrin, että koen sydämen asiaksi jatkaa tätä työtä”.

Hanna Myllymaa on toiminut jo vuodesta 2017 Eroseminaari-ohjaajana ja Rakastava Valinta-ohjaajana Pirkanmaalla. Hanna on ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri ja kokenut luennoitsija. Gradunsa Hanna teki eron jälkeisistä tunteista ja niiden läpikäymisestä ratkaisukeskeisin keinoin. 

Voit tutustua Hannaan myös hänen omilla verkkosivuillaan: www.hannamyllymaa.fi 

Varaa aika Soita