Tunteella ja Taiteella -ilta

Väestöliiton Terapiapalvelut tuo uuden Väentupa live -illan keskelle Helsinkiä. Tunteella ja Taiteella on terapeuttinen keskusteluilta johon sisältyy musiikkia. Keskustelun aiheina mm. tunteet, ihmissuhteet ja ihmisyys ylipäätänsä.

Tässä illassa keskiössä on ihminen, yksilö, sinä. Vuorovaikutuksellinen ilta syväluotaa elämän ja ihmisyyden teemoja terapeuttisen puheen ja musiikin siivittämänä. Myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan keskusteluun.

Kaksi työssään tunteita liikuttelevaa alansa spesialistia johdattavat illan aikana tietoisuuden ja tunteiden dialogiin, ihmisyyden valojen ja varjojen reunoille.

Ilta nostaa kuulijat keskusteluun itsensä ja elämänkokemustensa kanssa. Hyväksyvästi ja ymmärryksellä.

Illan ohjelmasta vastaavat Tommi Kalenius ja Jaana Mäntykoski.

Tommi Kalenius on pitkän linjan laulaja-lauluntekijä. Hänen säveltämissään kappaleissa yhdistyvät melodisuus ja syväluotaavat sanoitukset. Tommin konserteissa luonteenomaista on autenttisuus vaikeidenkin aiheiden äärellä.

Jaana Mäntykoski on psykologi ja terapeutti. Hän on tullut tutuksi parisuhteiden asiantuntijana Väestöliitossa. Jaana on kokenut terapiatyön ammattilainen ja TunneSuhteet -blogin perustaja.

Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle elämän ihmeellisiin pyörteisiin. Tunteella ja taiteella.

Missä: Väestöliiton Väentuvassa, osoitteessa Kalevankatu 16 A (sisäpiha)

Milloin: 13.12. klo 18 alkaen

Hinta: 39 euroa

Miten pääsen mukaan: Liput myynnissä verkkokaupassamme: kauppa.vaestoliitonterapia.fi

Varaa aika Soita