Arkisto

Asiakaspalvelun aukiolo kesällä

Asiakaspalvelupuhelimemme on auki kesällä 20.6-9.8 arkisin klo 9-15. Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme on kiinni. Väestöliiton Terapiapalvelut toivottaa kaikille mukavaa ja aurinkoista kesää.

Integratiivinen lyhytterapiakoulutus 2024-2026

Haku on nyt auki Integratiiviseen lyhytterapiakoulutukseen! Koulutus antaa valmiudet tulokselliseen ja vaikuttavaan terapiatyöhön lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Koulutus sopii niin sote- kuin kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ja syventää omaa ammatillista osaamistaan. Koulutuksessa pääsee syventämään tietojasi ihmisen psyykkisestä kasvusta ja kehityksestä, psykiatrisesta diagnostiikasta ja eri psykoterapioiden viitekehyksistä. Koulutuksen suoritettuasi voit toimia integratiivisena lyhytterapeuttina. Koulutus... Lue lisää...

Työnohjaajakoulutus 2024-2026

Aloitamme syksyllä työnohjauskoulutuksen. Koulutuksemme antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina erilaisissa työelämään liittyvissä kehitysprosesseissa. Koulutuksen kokonaislaajuus on 65 op ja se täyttää Suomen työnohjaajat ry:n kriteerit työnohjauskoulutukselle. Koulutuksen käyneet työnohjaajat voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä ja käyttää nimikettä työnohjaaja STOry. Haku koulutukseen on nyt auki! Lisätietoja ja hakuohjeet:  https://vaestoliitonterapia.fi/koulutukset/tyonohjaajakoulutus-2024-2026/

Asiantuntijamme mediassa

Terapeuttiemme antamat asiantuntijahaastattelut medialle löydät nyt myös sivuiltamme. Käy lukemassa mitä terapeuttimme sanovat ihmisiä askarruttavista asioista liittyen parisuhteeseen, jaksamiseen, seksuaalisuuteen ja moneen muuhun mielen hyvinvoinnin aiheeseen! Suora linkki mediamainintoihin on vaestoliitonterapia.fi/asiantuntijamme-mediassa/ .

Asiakaspalvelun aukioloajat jouluna

Asiakaspalvelumme on joulun aikaan 27.12.23-5.1.24 auki arkipäivinä klo 9-15. Palaamme normaaliin aukioloon maanantaina 8.1. Meillä on vapaita aikoja myös joulun välipäiville. Voit varata ajan nettiajanvarauksessamme tai sähköpostitse ja puhelimitse asiakaspalvelustamme. Rauhallista joulun aikaa ja onnea uudelle vuodelle!

Asiakaspalvelun uudet aukioloajat

Asiakaspalvelumme aukioloaikoja on laajennettu 30.10.2023. Asiakaspalvelumme palvelee jatkossa maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-15. Aukioloaikojen ulkopuolella voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse osoitteeseen toimisto@vaestoliitonterapia.fi tai jättää yhteydenottopyynnön chatissämme.

Yksilöpsykoterapian hinnat nousevat 1.11.

Yksilöpsykoterapioidemme hinnat nousevat 1.11.2023. Jatkossa 45 minuutin yksilöpsykoterapian hinta on 116 € ja 60 minuutin vastaanoton hinta on 143 €. Uusi hinnasto näkyvissä kokonaisuudessaan täällä .

Etävastaanottojen järjestelmä vaihtuu

Otamme 11.10.2023 alkaen käyttöömme uuden järjestelmän videovastaanotoissa. Nordhealth Connect -palvelu tarjoaa turvallisen ja vakaan yhteyden videovastaanottoihin. Aiemmasta yhteydestä poiketen, asiakkaan täytyy tunnistautua järjestelmään ensimmäisellä kerralla joko mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Etävastaanotot, jotka on varattu ennen 11.10. toteutetaan vanhalla Viivi-yhteydellä. Nordhealth Connect -videopuheluissa käytetään osittain kolmannen osapuolen (Twilio) ratkaisua. Sovelluksen käyttäminen on tietoturvallista, sillä videopuheluiden yhteydet ovat... Lue lisää...