Usein kysyttyä

Löydät sivuiltamme paljon tietoa erilaisista terapioista ja terapiamuodoista. Voit myös hakea itsellesi sopivaa terapeuttia terapeuttilistauksestamme valitsemalla omaan tilanteesi sopivat terapeutin erityisosaamiset. Jos olet epävarma sopivan terapiamuodon suhteen, voit varata myös meille ajan 30 minuutin terapianeuvontaan. Terapianeuvonnassa voit keskustella luottamuksellisesti terapiatarpeistasi tai toiveistasi terapian ammattilaisen kanssa, joka osaa sitten suositella sinulle oikeaa vaihtoehtoa. Terapianeuvonnasta löydät lisätietoa sivuiltamme: https://vaestoliitonterapia.fi/terapiat/terapianeuvonta/

Voit varata itsellesi ajan terapiaan nettiajanvarauksemme kautta: ajanvaraus.vaestoliitonterapia.fi tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-15. Tavoitat asiakaspalvelijamme numerosta 09 2280 5267.

Löydät hinnastomme täältä: https://vaestoliitonterapia.fi/hinnastot/yleinen/. Terapeuttikohtaiset hinnat näet nettiajanvarauksestamme.

Parhaiten saat yhteyden terapeuttiisi soittamalla tai laittamalla sähköpostilla viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen toimisto@vaestoliitonterapia.fi. Välitämme viestisi eteenpäin terapeutille.

Voit perua varaamasi ajan kirjautumalla nettiajanvarauksessamme omiin tietoihisi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että ajanvarauksen muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 48 tuntia ennen varatun ajan alkamista.

Ennakkomaksu ei palaudu tilillesi automaattisesti. Jos peruutat ennakkoon maksetun käynnin, voit pyytää rahanpalautusta sähköpostitse asiakaspalvelustamme tai ennakkomaksu voidaan käyttää seuraavaan käyntiisi.

Jokainen psykologi ja psykoterapeutti on velvollinen tekemään kaikista käynneistä Kanta-kirjaukset. Muut terapeuttimme eivät tee Kanta-kirjauksia.

Muista että voit itse päättää, mitä tietojasi Kanta-palveluista luovutetaan ammattilaisten käyttöön. Voit hallita omien tietojesi käyttöä Omakannassa ja sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttö niin, etteivät ne näy muualla kuin sillä palvelunantajalla, joka ne on kirjannut. Omakannasta näet omat tietosi ja missä niitä on käytetty.

Psykoterapeutin ja psykologin tekemät käyntikirjaukset näet helpoiten OmaKanta-palvelusta. Muiden terapeuttien osalta voit laittaa pyynnön tietosuojavastaavallemme. Tietosuojavastaavan yhteystiedot löydät sivuiltamme osoitteesta https://vaestoliitonterapia.fi/ota-yhteytta/yhteystiedot/

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus tutustua hallussamme oleviin henkilötietoihin, joihin käyntikirjaukset kuuluvat. Oikeutta tutustua tietoihin voidaan kuitenkin joutua rajoittamaan lainsäädännön ja muiden henkilöiden yksityisyyden suojan vuoksi.

Varaa aika Soita