Uusperheneuvonta

Uusperheneuvonta on tavallisesti lyhytkestoista ja se voi olla luonteeltaan ennaltaehkäisevää, tietoa antavaa, konsultoivaa, terapiaa tai kriisiapua. Uusperheneuvonta on matalan kynnyksen apua eikä ole olemassa erityisiä kriteerejä tai vaatimuksia sille, milloin siihen voi hakeutua.

Uusperheneuvonnassa voidaan käsitellä uusperheen dynamiikkaa, vuorovaikutusta, parisuhdetta, suhdetta lapsiin, lasten välisiä suhteita, suhteita ex-puolisoihin tai sukulaisiin, uusparisuhteen ja uusperheen herättämiä tunteita, haasteita tai ongelmia. Uusperheneuvonnassa voidaan keskustella uusperheen kehitysvaiheista, rajoista, perinteistä, ex-perheiden historioista, uusperheen perheytymisestä, perhejuhlista tai muista käytännön järjestelyistä uusperheessä. Myös ajankäyttö, uusperheen pelisäännöt, perhepalaverit ja roolit uusperheen aikuisina ja vanhempina ovat yleisiä uusperheneuvonnassa käsiteltäviä asioita.

Uusperheneuvontaan voi tulla kuka tahansa uusperheasioista kiinnostunut. Apua hakeva voi olla itse uusparisuhteessa tai olla uusperheenjäsen tai kuulua uusperheen lähipiiriin. Uusperheneuvonta antaa tietoa, tukea, työkaluja ja toivoa uusperheen haasteisiin.

Varaa aika uusperheneuvontaan valitsemalla nettiajanvarauksesta 90 min.

Varaa aika Soita