Hei terapeutti!

Väestöliiton Terapiapalveluiden mukava joukko etsii nyt lisää mukaan toimintaan uusia psykoterapeutteja! Tarjoamme sinulle upeat vastaanottotilat joko Helsingistä (Kalevankatu) tai Tampereelta (Aleksanterinkatu). Sen lisäksi voit työskennellä omasta tutusta toimipisteestäsi. Mistä sitten toimitkin, voit tarjota etäterapiaa sivustomme kautta.

Ville Haikola toimii meillä pääkaupunkiseudulla ja Kalevankadun toimipisteessä vastuuterapeuttina. Mari Kukkamäki Tampereella Aleksanterinkadun toimitiloissa ja Viivi Niinikangas verkostossa, joka käsittää muut alueet Suomesta. Tarja Santalahti on johtava psykoterapeuttimme.

Kerromme mielellämme omista kokemuksistamme terapiatalosta ja ihmisistä, joiden kanssa omat arvot kohtaavat ja jonka joukoissa ylpeästi seisomme. Meidän terapiapalveluiden tuotot menevät omistajamme Väestöliitto ry:n toimintaan eli takaisin hyvän tekemiseen. Toimintamme kasvaa rauhallisesti ja maltillisesti harkiten.

Vahvan ja luotettavan brändin lisäksi tarjoamme sinulle:

Terapeuttiyhteisömme on meille tärkeä. Kokoonnumme aika ajoin kouluttautumaan, virkistymään ja viettämään yhteistä aikaa ja vaihtamaan ajatuksia oman alueen – tai koko Suomen – terapeuttien kesken.

Huom! Otamme ammatinharjoittajiksi myös psykoterapeuttiopiskelijoita sekä Helsinkiin että Tampereelle, kysy lisää!

HUOM! Etsimme tällä hetkellä vain psykoterapeutteja tai psykoterapeuttiopiskelijoita.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat toimipaikkasi mukaan sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)vaestoliitonterapia.fi:

Ville Haikola, vastuuterapeutti pääkaupunkiseutu, Kalevankatu Helsinki

Mari Kukkamäki, vastuuterapeutti, Aleksanterinkatu Tampere ja Pirkanmaa vastuuterapeutti Mari Kukkamäki

Viivi Niinikangas, vastuuterapeutti muu Suomi

tai jättämällä soittopyynnön numeroon 09 2280 5267.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Varaa aika Soita