Hei terapeutti!

Väestöliiton Terapiapalveluiden mukava joukko etsii nyt lisää mukaan toimintaan uusia psykoterapeutteja! Tarjoamme sinulle upeat vastaanottotilat joko Helsingistä (Kalevankatu) tai Tampereelta (Aleksanterinkatu). Sen lisäksi voit työskennellä omasta tutusta toimipisteestäsi. Mistä sitten toimitkin, voit tarjota etäterapiaa sivustomme kautta.

Ville Haikola toimii meillä Helsingissä Kalevankadun toimipisteessä vastuuterapeuttina. Mari Kukkamäki Tampereella Aleksanterinkadun toimitiloissa. Tarja Santalahti on johtava psykoterapeuttimme.

Kerromme mielellämme omista kokemuksistamme terapiatalosta ja ihmisistä, joiden kanssa omat arvot kohtaavat ja jonka joukoissa ylpeästi seisomme. Meidän terapiapalveluiden tuotot menevät omistajamme Väestöliitto ry:n toimintaan eli takaisin hyvän tekemiseen. Toimintamme kasvaa rauhallisesti ja maltillisesti harkiten.

Vahvan ja luotettavan brändin lisäksi tarjoamme sinulle:

Terapeuttiyhteisömme on meille tärkeä. Kokoonnumme aika ajoin kouluttautumaan, virkistymään ja viettämään yhteistä aikaa ja vaihtamaan ajatuksia oman alueen – tai koko Suomen – terapeuttien kesken!

HUOM! Etsimme tällä hetkellä vain psykoterapeutteja

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan kaikkiin kyselyihin opiskelijapaikoista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat toimipaikkasi mukaan sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)vaestoliitonterapia.fi:

Ville Haikola, psykoterapeutti
Vastuuterapeutti Uusimaa ja Lahti, Kalevankatu Helsinki

Mari Kukkamäki, psykoterapeutti, psykologi
Vastuuterapeutti muu Suomi, Aleksanterinkatu Tampere

tai jättämällä soittopyynnön numeroon 09 2280 5267.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Varaa aika Soita