Unipaketti

Kaipaatko virkistävän unen tuomaa energiaa? Valvotko usein öitä toivoen löytäväsi unen päästä kiinni? Onko niin, että olet kokeillut jo kaiken ja epätoivo on liian tuttu vieras vierelläsi?

Unen hoitoa on tutkittu vuosikymmenien myötä runsaasti ja suunta on jo pitkään ollut pois nukahtamislääkkeistä kohti lääkkeettömiä hoitomuotoja. Saatat olla niihin tutustumisessa alkutaipaleella tai jo konkari. Saatat kärsiä stressistä, ylivireydestä, keskittymisen haasteista ja väsymyksen kierteistä. Toisaalta saatat olla alivireinen, vetämätön tai turta.

Tarjoamamme Unipaketti on kahden unettomuuden hoidon konkarin hioma kokonaisuus, joka muodostuu yhdestä alkutapaamisesta sekä kolmesta hoitokerrasta. Terapeuttimme rakentavat käyntien sisällön yhdessä kanssasi vastaamaan kohtaa, jossa sinä olet unettomuutesi kanssa. Heidän työskentelynsä perustuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (uusinta tutkimustietoa mukaillen) ja he soveltavat työskentelyssä tietoisuustaitoja (mindfulness) sekä psykofyysisiä menetelmiä (mm. vagushermon rauhoittamista, joka rytmittää mm. sydäntä ja hengitystä).

Suosittelemme liittämään tapaamisiin Neurosonic -hoitojen sarjan. Neurosonic on matalataajuusvärinään perustuva hoitomuoto, joka rauhoittaa tai tarvittaessa aktivoi hermostoa kohti vireydeltä tasapainoisempaa arkea. Parhaan hoitotuloksen saa hoitosarjalla 3 kertaa viikossa kolmen viikon ajan.

Unipaketin hinta on 408 € ja Neurosonic -hoitojakson kanssa 498 €.

Unipaketin pääset ostamaan täältä.

Uniterapeutteinamme toimivat Susanne Grönqvist ja Hanna-Mari Tuomola. Suosittelemme tutustumaan heidän profiileihinsa ja ajan varaaminen tapahtuu profiilin alta linkistä Varaa aika (yksilöterapia 45min).