8 askelta tasapainoisempaan elämään™ on tunne- ja vuorovaikutustaitoja tukeva verkkokurssi 16 – 29-vuotiaille.

8 askelta -verkkokurssi on suunniteltu kehittämään nuoren tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Samalla kurssi tarjoaa välitöntä ja ennakoivaa tukea mm. ahdistukseen ja stressiin sekä työkaluja näiden hallintaan. Kurssi tukee nuoren minäpystyvyyttä ja sitä kautta jaksamista ja hyvinvointia välittömästi ja tulevaisuudessa.

Verkkokurssi suoritetaan joustavasti etänä

Kahdeksan opetuskerran eli moduulin pituinen itseopiskelumatka, jonka nuori voi suorittaa kokonaan verkossa ja etänä. Jokainen moduuli sisältää videoita, tekstejä ja tehtäviä. Kurssista saa räätälöityä 8 – 10 viikon opintokokonaisuuden, tai vaihtoehtoisesti nuori voi suorittaa kurssin itsenäisesti alle viikossa.

Mitkä 8 askelta?

Kurssista sanottua:

”Tätä oli kiva tehdä, koska todellakin tuntui, että olen oppinut paljon tätä kurssia tehdessä.”

”Nyt voi alkaa työstää infoa, mitä on saanut kurssista elämääni ja tää video auttaa siinä, mIten voin jatkaa omaa hyvinvointiani.”

”Nyt ollaan jo seitsemännessä moduulissa ja kaikki tehtävät on aikalailla mun mieleen. Eli on vähän vaikea arvostella koska kaikki on hyvin tehty!”

”OMG – tykkäsin ihan sikana tästä: Olin ihan innossani tuloksistani, jee hyvä!!”

”Videot olivat hyvän pituisia: ne eivät olleet liian pitkiä, joten niihin jaksoi keskittyä, mutta ne eivät olleet myöskään liian lyhyitä. Videoiden sisältö oli myös erittäin hyvä ja videot oli tehty kiinnostavaksi animaatioiden avulla.”

Verkkokurssi ja ohjaus

8 askelta -verkkokurssiin voi sisällyttää ohjaustunnit koulutetun terapeutin kanssa. Palvelupakettiin kuuluu verkkokurssi ja 3 tai 5 ohjaustapaamista eli alkutapaaminen, 1-3 välitapaamista ja lopputapaaminen.

Palvelu voidaan toteuttaa kokonaan etänä tai vaihtoehtoisesti tapaamiset voidaan pitää myös terapeutin vastaanotolla.

Kevään ohjatut 8 askelta -kurssit

Ilmoittaudu mukaan joko kolmen tai viiden ohjauskäynnin kurssille nyt. Kurssiin kuuluu 8 askelta -verkkokurssi ja kurssin aikana järjestettävät 3 tai 5 kahdenkeskistä 45 min ohjaustuntia, jotka toteutetaan etänä.

Kurssin ohjaajana toimii Ruusa Hentilä, vuorovaikutusasiantuntija ja terapeutti sekä yksi 8 askelta tasapainoisempaan elämään -verkkokurssin kehittäjistä.

Kevätkampanjan kurssi ja ohjauskäynnit nyt verkkokurssin hintaan 79 € ja siihen voi ilmoittautua kuka vaan 16-29 vuotias nuori tai nuori aikuinen. Kevään kursseille mahtuu mukaan 6 henkilöä, kolme kumpaankin kurssiin.

Kurssi toteutetaan toukokuun aikana ja verkkokurssin suorittaminen ja tapaamiset kestävät noin yhden kuukauden ajan. Koska ohjaukset järjestetään kokonaan etänä, mukaan voi ilmoittautua mistä tahansa omasta sijainnista riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan täältä:

Kolmen ohjauskäynnin kurssi

Viiden ohjauskäynnin kurssi

Jos kurssi on täynnä, voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja suoraan sähköpostitse kurssin ohjaajalta (ruusa@mindfaculty.fi). Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Verkkokurssin normaalihinta on 79 euroa ja ohjauskäynnit n. 100 euroa per käynti.

Jokainen kurssin suorittava saa omat Claned-tunnukset ja saatekirjeen, missä on infoa ja ohjeistusta tulevaa kurssia
varten. Osallistuja saa printattua myös kaikki kirjalliset kurssimateriaalit itselle. Osallistuja saa myös kurssin suoritettuaan sähköpostiinsa kurssitodistuksen.

8 askelta -verkkokurssi ja räätälöidyt paketit ryhmille

Verkkokurssi voidaan myös toteuttaa ryhmässä esimerkiksi luokkaympäristössä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan 8 askelta -verkkokurssin mahdollisuuksista organisaatiolle, ole suoraan yhteydessä organisaatiopalveluista vastaavaan terapeuttiimme Aku Hentilään: aku.hentila@vaestoliitonterapia.fi.

Varaa aika Soita