Terapianeuvonta

Autamme sinua oikean terapiamuodon ja terapeutin valinnassa

Haluatko keskustella asioistasi terapian ammattilaisen kanssa, mutta et tiedä minkälainen terapia on juuri sinulle sopivaa? Oletko etsinyt tietoa eri terapiamuodoista ja -suuntauksista, mutta olet entistä epävarmempi?

Terapianeuvontapalvelussamme voit keskustella luottamuksellisesti terapiatarpeistasi tai toiveistasi terapeutin kanssa. Neuvontakeskustelun yhteydessä terapeuttimme voi suositella sinulle sopivaa terapiaa ja terapeuttia Väestöliiton Terapiapalveluista.

Terapianeuvonta on 30 minuutin pituinen ja se voidaan toteuttaa etänä videoyhteydellä tai puhelimitse oman valintasi mukaan. Neuvonta-ajan hinta on 68 € sisältäen palvelumaksun 18 €.

Terapianeuvonnan tavoite on auttaa sinua löytämään oikea terapiamuoto ja terapeutti. Keskustelu ei sido sinua mihinkään eikä velvoita varaamaan aikaa terapiaan. Jos sopiva terapeutti kuitenkin löytyy, voidaan aika hänelle varata neuvonnan päätteeksi.

Voit varata ajan neuvontaan nettiajanvarauksestamme osoitteessa ajanvaraus.vaestoliitonterapia.fi tai soittamalla numeroon 09 2280 5267.

Varaa aika Soita