Meille ammatinharjoittajaksi

Haluatko liittyä ammatinharjoittajaksi Väestöliiton terapiapalveluiden terapeuttiyhteisöön? Voimme tarjota sinulle upeat vastaanottotilat Helsingin Kalevankadun toimipisteestämme tai työsi tekeminen onnistuu joustavasti omasta tutusta toimipisteestäsi tai etäterapiaa tarjoavana terapeuttina.

Tarjoamme terapeuteillemme helpon “avaimet käteen” ansaintamallin, jossa sinulla on mahdollisuus keskittyä terapiatyöhön, ja me hoidamme kaiken muun markkinoinnista laskutukseen.

Terapeuttiyhteisömme on meille tärkeä.

Väestöliitolla on pitkä perinne ja vahva osaaminen suomalaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme yli 70 vuoden ajan tarjonneet monipuolista apua, tukea ja neuvontaa niin yksilöille, pareille kuin perheille.

Väestöliiton Terapiapalvelut tarjoaa laadukasta terapiaa yli 20 paikkakunnalla. Terapeuttejamme löytyy kaikista Suomen suurista kaupungeista.

Huom! Otamme ammatinharjoittajiksi myös psykoterapeuttiopiskelijoita sekä Helsinkiin että Tampereelle, kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat Väestöliiton Terapiapalveluiden johtavalta psykoterapeutilta Tarja Santalahdelta sekä toimitusjohtajalta Minna Järvensalolta sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)vaestoliitonterapia.fi tai jättämällä soittopyynnön numeroon 09 2280 5267.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Varaa aika Soita