Unta etsimässä, ryhmä heille jotka valvovat

Unta etsimässä, ryhmä heille jotka valvovat

Keho, hermosto ja mieli nukkumisen tukena

Kestääkö nukahtaminen, heräiletkö öisin, vatvotko asioita mielessäsi tai kieriskeletkö sängyssä? Tässä ryhmässä tutkimme unta valveilla ollessamme ja lähestymme sitä fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä näkökulmasta. Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutkia uteliaasti unettomuuttasi ja olet myös valmis kokeilemaan erilaisia hyvän unen mahdollistavia harjoituksia. Harjoitukset voivat olla pienryhmissä, pareittain ja itsekseen toteutettavia.

Ryhmä ei perustu lääketieteelliseen hoitoon.

Ilmoittautuminen helmikuun ryhmään on nyt auki!

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässä harjoitellaan ja etsitään keinoja rauhoittaa oma autonominen hermosto ja luoda turvan tunnetta nukahtamisen ja nukkumisen tueksi. Ryhmän ohjaamisessa hyödynnetään oppeja kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta, hahmoterapiasta ja sensomotorisesta psykoterapiasta. Ryhmään otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Ryhmä tapaa neljä kertaa ja tapaamiset toteutetaan:

Unta etsimässä -ryhmän ohjaajat

Profiilikuva: Tanja Ansakorpi

Tanja Ansakorpi
Hahmoterapeutti, sensomotorinen terapeutti, TRE-ohjaaja

Polina Forsman
Kognitiivis-integratiivinen lyhytterapeutti, kriisityöntekijä, sosiaalityöntekijä


Aloitimme uniryhmien ohjaamisen Polinan kanssa Nuku hyvin -ryhmästä vuonna 2019. Tehdessämme kumpikin silloin kriisityötä huomasimme, miten paljon ihmisillä on haasteita unensaamisen ja nukkumisen kanssa. Kriisikeskuksella haluttiin vastata ihmisten tarpeisiin myös tässä asiassa. Itse otin silloin myös vastaan asiakkaita hahmoterapeuttina omalla vastaanotollani. 

Ryhmän sisältö koostuu meidän laajasta kiinnostuksestamme autonomisen hermoston toimintaan, turvan tunteeseen ja itsemyötätuntoon sekä näiden vaikutuksista ihmisten nukkumiseen ja unensaantiin. Yhdistimme myös osaamisemme ja elämänkokemuksemme ja suunnittelimme uniryhmän, jota nyt tarjoamme Väestöliiton terapiapalveluissa. Lämpimästi tervetuloa ryhmään, jossa voit saada vertaistukea ja työkaluja untasi häiritseviin tekijöihin. 

Hinta ja ilmoittautuminen

400 €, sisältäen alv 24 %.

Peruutusehto 14vrk

Ryhmään osallistumisen voi perua 14 vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 tai sähköpostitse toimisto(at)vaestoliitonterapia.fi. Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumislinkki

Helmikuu 2024 ryhmä

Kurssin ohjaaja on ilmoittautuneisiin yhteydessä pari viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä toimistoomme toimisto@vaestoliitonterapia.fi.

Varaa aika Soita