Moodmetric-mittaus

Moodmetric-yksilömittauksella saat nopeasti reaaliaikaista, tarkkaa ja objektiivista tietoa siitä, onko sinulla positiivista tai negatiivista stressiä. Mittauksen avulla tiedostat paremmin, kuinka kehosi reagoi eri tilanteisiin ja kuinka suuri riski sinulla on ylikuormittua. Terapeutin tai työnohjaajan konsultaation avulla saat lisätukea siihen, miten voit itse vaikuttaa stressisi tasoon ja parantaa palautumista.

Mittaus toteutetaan Moodmetric-älysormuksella, jonka saat mittauksen ajaksi meiltä käyttöösi. Älysormus toimii ihon sähkönjohtavuutta mittaamalla ja sen avulla voidaan mitata stressitasoa, tunnetiloja ja unen laatua reaaliaikaisesti. Mittaus tunnistaa tarkasti sekä emotionaalisen että kognitiivisen stressin ja sopii siten erityisen hyvin psyykkisen kuormituksen seuraamiseen ja tunnistamiseen.

Sormuksen lisäksi käytössäsi on Moodmetricin sovellus, josta voit tarkistaa vireystilasi, stressitasosi sekä kuormituksen ja palautumisen tasapainon.

Mittaus voidaan toteuttaa osana terapia- tai työnohjausprosessia. Tällöin mittaus kertoo käyttäjän stressin ja kuormituksen nykytilan. Terapiassa tai työnohjauksessa käydään läpi mittaustuloksia ja tunnistetaan ja muokataan haitallisia toimintatapoja ja lisätään itseohjautuvuutta. Mittauksen voi myös ottaa erillisenä palveluna, johon sisältyy Moodmetric-mittaus ja tulosten läpikäynti.

Terapeuttimme ovat käyneet Moodmetric ammattilaisille -koulutuksen, joka antaa valmiudet Moodmetric-mittauksen hyödyntämiseen terapiassa sekä työnohjauksessa. Löydät sivun alaosasta listauksen koulutuksen käyneistä terapeuteista.

Yksilömittaus ja raportti

Palveluun kuuluu 45 min alkutapaaminen, kahden viikon mittausjakso sekä 45 min lopputapaaminen, jossa käydään läpi mittaustulos ja toimet, joilla voi itse vaikuttaa kuormituksen tasoon.

Kahden viikon mittaus kertoo reaaliaikaisesti stressitasosi ja auttaa tunnistamaan tilanteet joissa stressiä esiintyy. Sormusta pidetään ympärivuorokautisesti ja se kertoo tarkasti kuormituksesta työssä ja vapaa-ajalla.

Palvelu voidaan toteuttaa kokonaan etänä tai vaihtoehtoisesti alku- ja lopputapaamiset voidaan pitää vastaanotolla.

Palvelun hinta on 295 euroa ja sisältää sormusvuokran, loppuraportin ja tapaamiset.

Halutessasi voit varata myös välitapaamisen mittauksen puoliväliin, jossa keskustellaan yhdessä, miten mittaus on lähtenyt liikkeelle ja mitä voi vielä jatkossa tehdä.

Voit ostaa mittauksen verkkokaupastamme: Moodmetric-mittaus

Räätälöidyt Moodmetric-paketit organisaatioille

Moodmetric-mittauksen voi myös tilata työyhteisölle tai muille ryhmille. Voimme räätälöidä teille sopivan paketin, johon kuuluu mittaukset, ryhmäluennot ja työnohjauspalvelut organisaatiolle. Jos olet kiinnostunut kuulemaan Moodmetric-mittauksen mahdollisuuksista organisaatiolle, ole yhteydessä myyntitiimimme myynti@vaestoliitonterapia.fi

Moodmetric ammattilaisille -koulutuksen käyneet terapeutit

Lue lisää mittausteknologiasta Moodmetricin sivuilta: www.moodmetric.com

Varaa aika Soita