Irti paniikista

Irti paniikista

Paniikkihäiriö on yksi voimakkaan ahdistuneisuuden muoto, joka voi ilmetä toistuvina kohtauksina. Joskus kohtaukset ovat niin voimakkaita ja pitkäkestoisia, että ne alkavat rajoittaa henkilön psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä.

Hienosti rakennettu kirjanen toimii työkirjana ja itsetuntemuksen kasvattajana. Se auttaa säätelemään tunteita ja asettamaan tavoitteita. Itsehoitomenetelmiä ovat itseymmärryksen lisääminen, altistus, tiedon omaksuminen ja kertaus. Lopussa kirja käsittelee omaa suhtautumista paniikkihäiriöön – voisiko se olla sallivampi, joustavampi`?

Duodecimin ja HUS mielenterveystalon julkaisu kuuluu tietokirjasarjaan, jonka teokset tarjoavat tietoa ja itsehoitomenetelmiä keskeisiin psykiatrisiin häiriöihin. Suosittelen tietolähteeksi psykoterapian ammattilaisille sekä luettavaksi ja harjoitteiksi tarvitseville.

Stenberg, Jan-Henry jne (2018): Irti paniikista. Duodecim

Heli Vaaranen
psykoterapeutti

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267  tai  nettiajanvarauksesta.

Varaa aika Soita