Väestöliiton Hyvinvointi Oy

Väestöliiton Hyvinvointi Oy, y-tunnus: 0783843-9, on Väestöliitto ry:n 100% omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka kuuluu Väestöliitto konserniin.
Yhtiön hallitukseen kuuluvat Marina Vahtola (pj), Maria Kaisa Aula, Eija Koivuranta, Jarmo Kökkö, Jaana Salmi, Petri Räsänen (sihteeri). Yhtiön toimitusjohtajana toimii Minna Järvensalo.
Yhtiön johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Minna Järvensalo, johtava psykoterapeutti Tarja Santalahti, palvelupäällikkö Elina Korhonen ja markkinointipäällikkö Milka Yletyinen.
Yhtiö käyttää toiminnassaan aputoiminimiä. Terapiapalveluita tarjotaan Väestöliiton Terapiapalveluiden nimellä ja kotipalveluita tarjotaan Väestöliiton Kotipalvelut nimellä.
Väestöliiton Terapiapalvelut tuottaa psykoterapiapalveluita sekä koulutuksia. Tarjottavia palveluita ovat: yksilöterapia, pariterapia, perheterapia, seksuaaliterapia, musiikkiterapia sekä lapsiasioiden sovittelu. Toiminnasta vastaa johtava psykoterapeutti Tarja Santalahti.
Väestöliiton Kotipalvelut tuottaa perheiden kotiin ammatillista lastenhoitoa, kotipalvelua ja perhetyötä Pääkaupunkiseudun ja Porvoon lapsiperheille. Toiminnasta vastaa palvelupäällikkö Elina Korhonen.
Yhtiö sitoutuu noudattamaan toiminnassaan omistajan arvoja. Yhtiön tuotto käytetään Väestöliitto ry:n yhteiskunnalliseen vaikuttamistyöhön ja kehittämishankkeisiin, joissa edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja seksuaaliterveyttä.

Yhteystiedot

Väestöliiton Hyvinvointi Oy

Minna Järvensalo
Toimitusjohtaja, Väestöliiton Hyvinvointi Oy

Kalevankatu 16, PL 849, 00101 Helsinki
etunimi.sukunimi(at)vaestoliitonterapia.fi

Väestöliiton Terapiapalvelut

Kalevankatu 16, 00100 Helsinki
Puhelin (09) 2280 5267

Johtava psykoterapeutti Tarja Santalahti

Vastuuterapeutit Miia Kamula (Pääkaupunkiseutu) ja Viivi Niinikangas (muu Suomi)

Väestöliiton Kotipalvelut

Kalevankatu 16, 00100 Helsinki
Puhelin 020 799 5656

Väestöliiton Kotipalvelut tarjoaa kotipalvelua lapsiperheille pääkaupunkiseudulla: www.vaestoliitonkotipalvelut.fi

Palvelupäällikkö Elina Korhonen, puh. 020 799 5651
elina.korhonen(at)vaestoliitonkotipalvelut.fi


Terapiapalveluiden ajanvaraus

Nettiajanvaraukseen pääset täältä

Varaa aika palveluihin Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta tai tarvitset apua sopivan terapeutin valinnassa, soita ajanvaraukseemme (ark. klo 9-11 ja 13-15). Puhelimitse voi tiedustella myös mahdollisia akuutti- tai peruutusaikoja.

Ajanvaraus: 09 2280 5267

Peruutusehdot

Puhelimitse varatun ajan voi perua vain soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 viimeistään kaksi arkipäivää aikaisemmin. Ajanvaraus on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 13-15.

Nettiajanvarauksesta varatun ajan voi perua sähköpostivahvistuksessa olevasta linkistä viimeistään 48 tuntia aikaisemmin tai puhelimitse ajanvarausnumerosta kaksi arkipäivää aikaisemmin.

Liian myöhään perutuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista perimme täyden käyntimaksun.

Varaa aika Soita