Verkkokurssi 8 askelta tasapainoisempaan elämään™ nuorille ja nuorille aikuisille

Väestöliiton Hyvinvointi Oy on solminut yhteistyösopimuksen MindFaculty Oy:n kanssa 8 askelta tasapainoisempaan elämään™ -verkkokurssin ja siihen liittyvien palveluiden tuottamiseen ja myyntiin. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja kehittävä verkkokurssi on MindFacultyn ja moniammatillisen terapia- ja pedagogia-alan ammattilaisista koostuvan ryhmän kehittämä.

Nuorten ja nuorten aikuisten tarve mielenterveyspalveluihin on jatkuvassa kasvussa eikä nykyinen tarjonta riitä vastaamaan tähän. Osana ongelman ratkaisua on nopea, matalan kynnyksen apu, jota 8 askelta -verkkokurssi myös edustaa.

Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n kautta verkkokurssia myydään ja markkinoidaan nuorille, heidän huoltajilleen sekä oppilaitoksille, yhteisöille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät nuorten kanssa. Lisäksi verkkokurssi otetaan osaksi Väestöliiton Terapiapalveluiden terapiapaketteja.

”Iloitsemme yhteistyöstä MindFacultyn kanssa ja siitä että pystymme tarjoamaan nuorille asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman mielen hyvinvoinnin palveluita. 8 askelta -verkkokurssi ja sen ympärille rakennettavat terapiapaketit vahvistavat tarjontaamme tälle tärkeälle kohderyhmälle. Yhteistyö mahdollistaa myös monipuolisen verkkokurssien ja muiden digitaalisten palveluidemme kehityksen tulevaisuudessa.” kertoo Väestöliiton Hyvinvoinnin toimitusjohtaja Minna Järvensalo.

”Olemme todella innostuneita tästä yhteistyöstä. Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n omistajalla, Väestöliitto ry:llä, on yli 80 vuotinen historia työstä perheiden ja nuorten parissa. Tähän historiaan kun lisätään vielä se, että Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n tuotot käytetään kokonaisuudessaan ry:n toiminnan rahoitukseen, niin on helppo todeta, että parempaa yhteistyökumppania nuorten hyvinvoinnin edistämiseen kehitetyn kurssimme jakeluun emme olisi voineet löytää.” kommentoi MindFacultyn toimitusjohtaja Ruusa Hentilä. 

Varaa aika Soita