Etävastaanottojen järjestelmä vaihtuu

Otamme 11.10.2023 alkaen käyttöömme uuden järjestelmän videovastaanotoissa. Nordhealth Connect -palvelu tarjoaa turvallisen ja vakaan yhteyden videovastaanottoihin. Aiemmasta yhteydestä poiketen, asiakkaan täytyy tunnistautua järjestelmään ensimmäisellä kerralla joko mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

Etävastaanotot, jotka on varattu ennen 11.10. toteutetaan vanhalla Viivi-yhteydellä.

Nordhealth Connect -videopuheluissa käytetään osittain kolmannen osapuolen (Twilio) ratkaisua. Sovelluksen käyttäminen on tietoturvallista, sillä videopuheluiden yhteydet ovat salattuja osallistujien välillä (end-to-end encrypted) ja EU/ETA-alueen ulkopuolelle välitetään ainoastaan henkilön videopuhelukohtainen satunnaisesti luotu pseudonyymitunniste.

Ohjeet ensimmäistä kirjautumista varten:

Kun saat ensimmäisen kerran videopuhelukutsun Nordhealth Connectin kautta, saat Nordhealth Connectin rekisteröitymisviestin sekä ajanvarausvahvistuksen Väestöliiton Terapiapalveluista ja Nordhealth Connect-palvelusta. Tunnistautumisen jälkeen pääset luomaan salasanan palveluun ja kirjautumaan sisään. Etäistuntoon pääset kohdasta Ajanvaraus ja sieltä Liity videopuheluun.

Varaa aika Soita