Minna Järvensalo nimitetty Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n toimitusjohtajaksi

Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi varanotaari Minna Järvensalon 1.5.2021 alkaen.

Vastuullisesti tuotetuista terapiapalveluista valtakunnallinen brändi

Terapiapalveluiden kysyntä on vahvassa kasvussa ja yhtiö haluaa panostaa vastuullisesti tuotettujen palveluiden saatavuuden parantamiseen ja erinomaiseen asiakaskokemukseen kehittämällä alaa uudistavia palvelukonsepteja.

”Uuden toimitusjohtajan tehtävä on kasvattaa yhtiöstä terapiapalveluiden johtava brändi Suomessa. Yhtiön kilpailuetuna on sen vastuullinen ja vahvasti arvopohjainen toiminta. Niiden lisäksi tavoitteenamme on tarjota palvelukonsepteissa ja digitaalisuudessa alan paras asiakaskokemus. Minna Järvensalon kokemus kasvuyhtiöiden kehittämisestä sekä terveyspalvelualan suunnannäyttäjän, Oral Hammaslääkärit Oyj:n, rakentamisesta luovat erinomaiset edellytykset tehtävässä onnistumiselle. Yhtiön hallitus haluaa kiittää Lassi Köppää, joka on ansiokkaasti johtanut yhtiötä toimitusjohtajarekrytoinnin aikana sekä toivottaa Minna Järvensalolle menestystä uudessa tehtävässä”, sanoo Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marina Vahtola.

Minna Järvensalo siirtyy Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n johtoon Faros & Com Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Järvensalolla on vahva henkilöstöjohtamisen tausta ja näyttöjä eri aloilta nopeasti kasvavien ja alansa johtavien yritysten liiketoiminnan ja henkilöstön strategisesta kehittämisestä.

”Lähden ilolla mukaan alan merkittävän toimijan kehittämiseen ja rakentamaan yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa yhtiön toimintaa ja kilpailuetua. Yrityksessä puhuttelee sen merkityksellisen perustehtävän lisäksi omistajan arvopohja, joka ohjaa myös Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n toimintaa. Yritys parantaa palveluillaan asiakkaiden elämänlaatua, ja tavoitteenamme on auttaa entistä enemmän myös yrityksiä tukemaan työntekijöidensä henkistä hyvinvointia palvelujemme avulla”, kertoo Minna Järvensalo.

Väestöliiton Hyvinvointi Oy on Väestöliiton Terapiapalvelut ja Väestöliiton Kotipalvelut yhdistävä palveluyhtiö, joka toimii valtakunnallisesti ja työllistää yli 200 alan ammattilaista. Yhtiön tavoitteena on kasvaa terapiapalveluiden alan johtavaksi valtakunnalliseksi toimijaksi. Yhtiön omistaa tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Väestöliitto ry. Yhtiön tuotto käytetään Väestöliitto ry:n yhteiskunnalliseen vaikuttamistyöhön ja kehittämishankkeisiin, joissa edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja seksuaaliterveyttä.

Lisätietoja:
Marina Vahtola, hallituksen puheenjohtaja, Väestöliiton Hyvinvointi Oy
marina.vahtola(at)chanininvest.fi
puh: 0400 196 352

Varaa aika Soita