Paremman mielen harjoitusohjelma alkaa maaliskuussa AlfaTV:llä

Paremman mielen harjoitusohjelma alkaa maaliskuussa AlfaTV:llä

Kevään lempein ja voimaannuttavin harjoitusohjelma on tehty ylistressaantuneille, työuupuneille tai muuten vaan väsyneille.

Elixirin tuottamassa Mestarien Maa TV-sarjassa seurataan mitä tuloksia saadaan kun terapeuttien ammattiosaaminen, sopiva liikuntaharjoittelu ja ystävien vertaistuki yhdistetään ja tavoitteeksi laitetaan sekä parempi mieli että kunto.

Väestöliiton Terapiapalvelut sekä liikunta-alan asiantuntija Urheiluhallit  ovat laatineet Paremman mielen harjoitusohjelman, jota testaamaan harjoitusohjelman laatijat ovat pyytäneet ja saaneet TV-juontajat Heidi Sohlbergin ja Lotta Merenmiehen.

Juontajakaksikolla on takanaan rankkoja kokemuksia, joilla on ollut merkittäviä vaikutuksia heidän elämäänsä ja toimintakykyynsä. Heidi Sohlberg on muutaman viime vuoden aikana käynyt läpi sekä rintasyövän että avioeron. Liikunta- ja hyvinvointikonsultti Lotta Merenmiehen elämään on jättänyt jälkensä oman lapsen menetys tapaturmaisesti.

Vaikeasta kriisistä, uupumuksesta tai masennuksesta toipuminen vaatii aikaa. Sohlbergin ja Merenmiehen kriisit eivät ole enää akuuttivaiheessa, mutta niiden vaikutus tuntuu silti elämässä. Mestarien Maa -sarjassa ystävykset pohtivat avoimesti omien kriisiensä vaikutuksia tähän päivään ja haluavat rakentaa niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia Paremman mielen harjoitusohjelman avulla.

Mestarien Maa 23.3. klo 21 (AlfaTV)

Varaa aika Soita