SEO tarjoaa matalan kynnyksen lyhytterapiaa huoltamoyrittäjilleen

SEO tarjoaa matalan kynnyksen lyhytterapiaa huoltamoyrittäjilleen

Suomalainen Energiaosuuskunta SEO tarjoaa pian huoltamoyrittäjille ja heidän perheenjäsenilleen matalan kynnyksen lyhytterapiaa yhteistyössä Väestöliiton Terapiapalveluiden kanssa. Pilottivaiheessa huhtikuussa yrittäjille tarjotaan mahdollisuus hyödyntää puhelinpäivystysaikaa tai varata oma aika puhelinkeskusteluun, videopalaveriin tai tapaamiseen Väestöliiton terapeutin kanssa maksuttomasti. 

”Yrittäjän työ on usein yksinäistä puurtamista pienillä paikkakunnilla. Haluamme osuuskuntana pitää huolta kauppiaistamme ja heidän perheistään tarjoamalla keskustelutukea, joka on helposti saatavilla. Kauppiaiden työkyvyn ylläpitäminen ja parantaminen etenkin tällaisessa poikkeustilanteessa on osuuskunnan kannalta elintärkeää”, avaa SEOn toimitusjohtaja Arto Viljanen.

SEO:lla ei ole tiukkaa ketjuohjausta, vaan kauppiaat saavat pitkälti itse päättää, millaisia palveluita he tarjoavat asemillaan. Täten yksikään SEO:n asemista ei ole samanlainen, vaan jokainen on kauppiaansa näköinen kokonaisuus. SEO:lla on tällä hetkellä 150 kauppiasta ja ikäjakauma on 25:stä 80:een. 

”On hienoa, että SEOlla halutaan olla tukemassa yrittäjien jaksamista. Me Väestöliiton Terapiapalveluissa olemme valmiit kehittämään kumppaniemme kanssa uusia yhteistyö- ja palvelumalleja, jotta pystymme mahdollistamaan matalan kynnyksen palveluita erilaisille yrityksille ja toimialoille. Koronaviruksen vuoksi mahdollisuus varsinkin etäterapiaan on entistä tärkeämpää kaikille”, sanoo toimitusjohtaja Petri Luukkonen Väestöliiton Terapia- ja kotipalveluista.

Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut on keskittynyt yksilöiden ja perheiden hyvinvointia edistäviin palveluihin ja on yksi toimialansa nopeimmin kasvavia yrityksiä. Terapiavastaanottojen lisäksi yhtiö tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua aputoiminimellään Väestöliiton Kotisisar ja toteuttaa yrityksille suunnattua Perheystävällinen työpaikka -ohjelmaa. Yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Väestöliitto ry, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja moninaisuuden arvostamista sekä ihmisoikeuksia Suomessa ja maailmalla. www.vaestoliitonterapiapalvelut.fi

Suomalainen Energiaosuuskunta SEO on vuonna 1978 perustettu itsenäisten polttoainekauppiaiden omistama polttoaineiden jakeluverkosto, jonka yli 200 aseman suuruinen jakeluverkosto kattaa koko Suomen aina Nauvosta Nuorgamiin. SEO:n asemaverkosto on joustava kokonaisuus, jossa kauppiaamme saavat toimia omia asiakkaitaan paikallisesti parhaiten palvelevalla tavalla. Tankkaamalla SEO:lla käytät suomalaisen yrittäjän palveluja ja työllistät kotimaakuntasi ammattilaisia. www.seo.fi

Varaa aika Soita