Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy on vahvassa kasvussa

Tiedote 4.7.2019: Terapiapalvelujen vuotuinen kasvu jopa yli 60 prosenttia.

Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy on yksi toimialansa nopeimmin kasvavia yrityksiä. Yhtiön kokonaisliikevaihto on kasvanut yli 30 prosenttia vuodessa ja terapiapalveluiden vuotuinen kasvu on ollut jopa yli 60 prosenttia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 2,5 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 170 henkilöä.

Yhtiön toimitusjohtaja Petri Luukkosen mukaan vahvan kasvun taustalla on terapeuttien ja lapsiperheiden kotihoitajien vahva ammatillinen osaaminen, palvelujen asiakaskeskeisyys ja Väestöliitto-konsernin arvot.

Väestöliiton Terapia- ja Kotipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on kutsuttu hallitusammattilainen Marina Vahtola. Vahtolalla on laaja ja monipuolinen kokemus sekä tulokselliset näytöt kansainvälisten kuluttajaketjujen sekä palveluyritysten johtamisesta. Hän on arvostettu brändien, palvelukonseptien ja verkkokauppastrategioiden rakentaja. Hän on muun muassa toiminut yli kymmenen vuoden ajan toimitusjohtajana Suomen ja Viron Bauhausissa sekä pörssiyhtiö Oral Hammaslääkäreissä.

Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy on Väestöliitto ry:n omistama yhtiö. Väestöliitto ry edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja moninaisuuden arvostamista sekä ihmisoikeuksia Suomessa ja maailmalla.

”Yhtiömme tuotto käytetään täysimääräisesti sen palvelujen kehittämiseen sekä Väestöliitto ry:n yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Haluamme varmistaa sen, että järjestömme arvopohjalle rakentuvat, ihmisläheiset ja ammattimaisesti johdetut hyvinvointipalvelut pärjäävät kovassa kilpailussa jatkossakin”, toteaa Väestöliitto ry:n puheenjohtaja Maria Kaisa Aula.

Yhtiö tarjoaa terapiavastaanottoja Helsingissä Kalevankadulla lähes 60 ammatinharjoittajaterapeutin voimin. Lisäksi yhtiön ammatinharjoittajaverkostoon kuuluu yksittäisiä terapeutteja Turussa, Salossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Kajaanissa, Hyvinkäällä ja Vihdissä. Yhtiö järjestää ammatillista koulutusta mm. seksuaaliterapeutin, seksuaalineuvojan ja tunnekeskeisen pariterapian opintojen muodossa.

Yhtiö tarjoaa myös lapsiperheiden kotipalveluja aputoiminimellään Väestöliiton Kotisisar. Hoitajan voi tilata kotiin pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Toimialueina ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Lisäksi yhtiö vauhdittaa työpaikkojen perheystävällisyyttä.

Lisätietoja antavat

Petri Luukkonen, +358 400 424 689
Toimitusjohtaja, Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy
(torstaina 4.7. ja viikolla 28)

Eija Koivuranta, +358 50 574 1775
Toimitusjohtaja, Väestöliitto ry
(perjantaina 5.7.)

https://vaestoliitonterapia.fi/yritys/

Varaa aika Soita