Väestöliiton Terapiapalvelut palvelee etänä ja tarvittaessa toimipisteissä

Väestöliiton Terapiapalvelut palvelee etänä ja tarvittaessa toimipisteissä

Pidämme tärkeänä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme terapiaa ja tukea ilman katkoksia. Terapiapalvelumme toimivat tällä hetkellä aktiivisesti etäyhteyksillä videovastaanottoina tai puhelimitse. Mikäli tilanteesi vaatii kasvokkaista tapaamista terapeutin kanssa, se on myös edelleen mahdollista joidenkin terapeuttien kanssa päätoimipisteessämme Helsingin keskustassa, sekä joidenkin verkostoterapeuttiemme toimipisteissä. Voit tarkistaa tilanteen verkkoajanvarauksesta.

Etäterapia toimii video- tai puhelinvastaanottona

Videovastaanotossa käytämme Viivi-etäterapiapalvelua. Palvelu on yksinkertainen: avaat vain sähköpostiisi tulevan linkin internet-selaimeen – erillistä ohjelman latausta ei tarvita. Suosittelemme käyttämään ohjelmaa tietokoneella ja selaimena Chromea tai Firefoxia. Puhelinvastaanotossa terapeutti soittaa sinulle, kun vastaanottoaika alkaa.

Suurin osa terapeuteistamme tarjoaa videovastaanottoja. Voit myös hakea tietoa verkkosivuiltamme kirjoittamalla terapeuttien hakukenttään ”videovastaanotto”.

Kalevankadun toimipisteessä tavoitteena turvallisuus

Päätoimipisteessämme Helsingin Kalevankadulla pyrimme pitämään puitteet mahdollisimman turvallisina terapiassa käyville. Siivooja käy meillä päivittäin, ja pidämme kiinni fyysisestä etäisyydestä kaikissa tilanteissa. Turvallisuussyistä pääovi ja hissit ovat tällä hetkellä suljettuna.

Jos sinulla on tapaamisaika terapeutin kanssa, hän tulee noutamaan sinut ulko-ovelta hieman ennen vastaanottoaikaasi. Huomioithan, että terapeutit voivat päästää vain omat asiakkaansa sisätiloihin. Istunnon jälkeen terapeutti saattaa sinut ulko-ovelle.

Seuraa meitä Facebookissa

Väestöliiton Terapiapalveluilla on nyt myös oma Facebook-sivu, jonka kautta jaamme ajankohtaisia tiedotteitamme, asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia.

Toivomme jaksamista ja terveyttä sinulle ja läheisillesi!

Varaa aika Soita