Haetaan tietoja...

Terapiaa ilman maantieteellisiä rajoja

Kun liikkuminen palveluiden luo on haastavaa, etäterapia mahdollistaa terapiaan pääsyn vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ei ole väliä mistä päin Suomea tai maailmaa varaat ajan, kunhan huomioit mahdollisen aikaeron ajanvarausta tehdessäsi.

Etäterapia on mahdollista videovastaanottona tai puhelinvastaanottona valintasi mukaan. Terapian aloittaminen ei edellytä lähetettä tai aiempaa terapiasuhdetta. Se sopii niin kertaluontoiseen keskusteluun kuin pidempäänkin terapiaan. Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Lue lisää etäterapiasta täältä >>
Etäterapian hinnasto >>

Huomioithan, että tässä listatut terapeutit tarjoavat ainoastaan etäterapiaa. Mikäli toivot etäterapian lisäksi mahdollisuutta päästä käymään vastaanotolla paikan päällä, valitse aikaa varatessasi ensin kaupunki, josta etsit terapeuttia.

Voit tarkistaa terapiahinnat tai varata ajan nettiajanvarauksestamme osoitteesta ajanvaraus.vaestoliitonterapia.fi tai soittamalla numeroon 09 2280 5267. Toteutamme terapiaa joustavasti myös netin välityksellä ja vastaanottoaikoja on myös viikonloppuisin, samaan hintaan kuin arkena.

Varaa aika Soita